אחרי שיצא לי שישי האחרון ללכת למשחקי כדורעף חופשיים ראיתי מה הם עושים שם ולמדתי כלי חשוב ומעניין.
הדבר הולך ככה, ימי שלישי הם נפגשים במקום הרגיל ומשחקים עם מאמן ולומדים טכניקות ומתרגלים.
בשישי הם נפגשים ליישם את מה שהם למדו, ואז התלמידים מצטרפים לותיקים ככה למשחקים לכיף להשתפשף בחברת מקצוענים.
אני חושב שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים!
צריך להיות יום אימון לחבר'ה חדשים שבוא האנשים הותיקים שבאים, באים כדי לתרום מהידע שלהם למתחילים והמתחילים ישחקו עם עצמם וישתפרו ע"י תרגילים.
בשישי הם יבואו ליישם את מה שהם למדו וישחקו בזוגות כמו כולם (מפגשים אלה גם יצרו זמן לאנשים להתגבש לזוגות וככה לא יהיה יותר מצב של בודדים)
ימי שישי הם ימי תרגול למשתפפי הליגה ומשחק חופשי לכולם כל עוד הם באים בזוג ו ככה זה לא יפגע בזוגות שיאלצו להפרד כדי לתת לבודד להשתתף.
אפשר אפילו להוסיף שעל כל משתתף ליגה לתרום כך וכך שעות במחזור לימי הלימוד של המתחילים, זה יעזור לקדם את הרמה של המתחילים וככה יגרום למשחקים בשישי להיות ברמה כמו שאנחנו רוצים שהיא תהיה.
אז גם לא יהיה צורך לעזוב הכל בשישי ולהתחיל לזרוק עם אנשים כי הם כבר יקבלו את זה ביום אימון ובשישי הם יבואו כמו כולנו לשחק וליישם את מה שהם למדו.
אני מניח שעדין צריך לגבש את זה יותר אבל היה לי נורא חשוב להציע את זה מהר כדי להכות בברזל בעודו חם.