DDC בימי שישי

אנשי DDC אוהבים לדבר

מנהל: אחראי DDC

Re: DDC בימי שישי

הודעהעל ידי m-o » ש' ספטמבר 12, 2009 8:27 pm

אני רוצה להציע שיטת פעולה חדשה.
אחרי שיצא לי שישי האחרון ללכת למשחקי כדורעף חופשיים ראיתי מה הם עושים שם ולמדתי כלי חשוב ומעניין.
הדבר הולך ככה, ימי שלישי הם נפגשים במקום הרגיל ומשחקים עם מאמן ולומדים טכניקות ומתרגלים.
בשישי הם נפגשים ליישם את מה שהם למדו, ואז התלמידים מצטרפים לותיקים ככה למשחקים לכיף להשתפשף בחברת מקצוענים.
אני חושב שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים!
צריך להיות יום אימון לחבר'ה חדשים שבוא האנשים הותיקים שבאים, באים כדי לתרום מהידע שלהם למתחילים והמתחילים ישחקו עם עצמם וישתפרו ע"י תרגילים.
בשישי הם יבואו ליישם את מה שהם למדו וישחקו בזוגות כמו כולם (מפגשים אלה גם יצרו זמן לאנשים להתגבש לזוגות וככה לא יהיה יותר מצב של בודדים)
ימי שישי הם ימי תרגול למשתפפי הליגה ומשחק חופשי לכולם כל עוד הם באים בזוג ו ככה זה לא יפגע בזוגות שיאלצו להפרד כדי לתת לבודד להשתתף.

אפשר אפילו להוסיף שעל כל משתתף ליגה לתרום כך וכך שעות במחזור לימי הלימוד של המתחילים, זה יעזור לקדם את הרמה של המתחילים וככה יגרום למשחקים בשישי להיות ברמה כמו שאנחנו רוצים שהיא תהיה.
אז גם לא יהיה צורך לעזוב הכל בשישי ולהתחיל לזרוק עם אנשים כי הם כבר יקבלו את זה ביום אימון ובשישי הם יבואו כמו כולנו לשחק וליישם את מה שהם למדו.

אני מניח שעדין צריך לגבש את זה יותר אבל היה לי נורא חשוב להציע את זה מהר כדי להכות בברזל בעודו חם.

:flow:
Go With Your Flow
Go With Your Style
Go And Never Stop
And Just Go Out And Play!!!

מקום 16 בעולם בפריסטייל פריסבי לשנת 2009 ושנת 2010
סמל אישי של המשתמש
m-o
פריסטיילר, מנהל באתר, מדריך פריסבי ושאר ירקות

הודעהעל ידי Dori » ש' ספטמבר 12, 2009 8:59 pm

Hartzlav כתב:תודיעו מה רוב החליט וכל אחד יקבל החלטות ע"פ רצונו.
אתנ מלך בלפרק. לא בלבנות.

היי צלובי,
לא ברור בהודעה שלך למי אתה מתייחס ואיפה כאן עושים פירוק.
נוצר מצב חדש של עודף ביקוש - זה מעולה מצד אחד אבל מצד שני לא מאפשר לכולם לשחק מספיק זמן או ברמה שהם רוצים.
כנראה שצריך לעשות שינויים כי אחרת כולם יסבלו והענף יפסיק לגדול.

הרעיון של אורן נראה מעניין,
אני הצעתי גם כמה דברים

האם יש לך הצעות או התייחסות לרעיונות שכבר הועלו?
אתה תמיד יודע למצוא פתרונות טובים אז תן על זה כמה דקות מחשבה ותרום מהתובנות שלך.

ד
Go with Your FLOW
תמונה
<<------------->>
סמל אישי של המשתמש
Dori
זורק ספין על

הודעהעל ידי איל אהרן » ש' ספטמבר 12, 2009 9:22 pm

אני חושב שיום רביעי בערב, שבו ממילא אנחנו נפגשים בספורטק (לפחות חלקנו) יכול להיות הזדמנות מעולה.
אני אגיד למשל על צבי, שרוצה לשחק DDC, אבל לא בא בימי שישי כי הוא לא באזור בכלל (וגם שומר שבת), ודווקא בימי רביעי הוא יכול ורוצה לבוא. רק צריך שיבואו יותר אנשים.
May the FLOW be with you
איל אהרן

הודעהעל ידי Dori » ש' ספטמבר 12, 2009 10:44 pm

אז אולי נארגן את כל החדשים למשחקים ביום רביעי?
ואולי ביום שבת נפתח עוד מגרש?

מישהו בכלל יודע להגדיר מיהם החדשים?
אם בונים מנגנון שכזה צריך להיות מישהו שאחראי ביום שישי על תקשורת עם השחקנים החדשים כולל להזמין אותם ליום רביעי ללמוד.

אבל עדיין בסופו של דבר יהיו לנו המון אנשים ביום שישי, לכן צריך גם למצוא פתרון לזה בלי קשר (כיום יש כבר המון אנשים)

אולי אפשר לבנות מגרש שלישי אחרי שהפוטבול מסיימים?

ד
Go with Your FLOW
תמונה
<<------------->>
סמל אישי של המשתמש
Dori
זורק ספין על

הודעהעל ידי איל אהרן » ש' ספטמבר 12, 2009 10:46 pm

קודם כל מגרש שלישי אפשר בימי שישי.
דבר שני, אני יכול לקחת על עצמי את ההתקשרות, ובכלל, כל מי שבא בימי שישי (לא חדש) ורוצה/יכול לבוא גם בימי רביעי, זה מצוין.
May the FLOW be with you
איל אהרן

הודעהעל ידי m-o » ש' ספטמבר 12, 2009 11:22 pm

אני אוכל לבוא לימי שבת להדריך בשמחה.
אני חושב גם ששבתות עדיפות על ימי רביעי כי זה סוף שבוע , מעבר לכך גם זה יאפשר למי שלא יכל לבוא בשישי לבוא לשחק שבת וככה לפחות הוא הספיק לשחק בשבוע ולא צריך לחכות שבוע שלם אח"כ.
מה אתם אומרים?
Go With Your Flow
Go With Your Style
Go And Never Stop

סמל אישי של המשתמש
m-o

הודעהעל ידי איל אהרן » ש' ספטמבר 12, 2009 11:25 pm

אני חושב שמתישהו באמצע השבוע עדיף יותר (שלישי-רביעי), ככה ההדרכה באה לפני המשחק של אותו השבוע.
May the FLOW be with you
איל אהרן

הודעהעל ידי m-o » ש' ספטמבר 12, 2009 11:35 pm

יש משהו בדבריך...... אבל עדין שבת זה שבת אין מה לעשות....
אבל קדימה בואו נדון ונחשוב מה עושים ונרוץ על זה....

Go With Your Flow
Go With Your Style
Go And Never Stop

סמל אישי של המשתמש
m-o

הודעהעל ידי ori dvir » ב' ספטמבר 14, 2009 10:04 pm

מה נשמע?

קראתי את נגררת ההודעות ויש לי כמה דברים להוסיף על מה שנאמר פה

קודם כל אני חושב שאם הגענו למצב שאנחנו מדברים פה בפורום בכזאת רצינות על מה שקורה
כל שבוע ביום שישי בדדס? אז משהו ממש טוב מתפתח פה.
אמנם הרוב המוחלט של ההודעות נשמע כמו "אויי יואויי יואויי... שום דבר לא כמו שהוא אמור להיות",
ובכל זאת אני חושב שזה מראה שלאנשים אכפת.

אז נכון, פתאום כולנו מרגישים את הגדילה וההתפתחות והפוטנציאל שטמון בספורט הזה, אבל צריך גם לעצור ולחשוב איך נמנעים מלעשות את הטעויות שעלולות לגרום לנו לאבד את האפשרות לפרוץ עם הספורט הזה.
ואם זה יקרה זאת לא תיהיה הפעם הראשונה, אני חזרתי לשחק לא מזמן אבל אני יכול להזכיר לדינוזאורים שביננו שלפני כמה שנים קרה שהדדס קיבל תאוצה בקרב השחקנים של אותה תקופה, אז היינו משחקים בים למי שזוכר, גייגר עמד בראש העניין הזה, ובאיזשהו שלב זה נתקע!
אנחנו צריכים לדאוג שזה לא יקרה שוב.
אין כמו צלחת חמה בבוקר קר
ori dvir

הודעהעל ידי ori dvir » ב' ספטמבר 14, 2009 10:25 pm

ועכשיו אני ישמח לתת את דעתי על חלק מהנושאים שנגעו בהם בפורום:

קהילת הדדס כרגע מורכבת משתי אוכלוסיות (באופן טבעי) יש את "הגרעין" ויש את "החדשים".
כאשר חברה "חדשים" שמקפידים להראות נוכחות לאט לאט (באופן טבעי) הופכי להיות "גרעין", ו"חדשים" חדשים מגיעים
הבעיה שלנו, בואו נודה בזה, היא שהגרעין לא יודע איך להתמודד עם החדשים.
מצד אחד ברור לנו שאנחנו צריכים אותם כדי שהספורט יוכל להתקדם, וברור שלהגדיל את הגרעין זה גם מבורך,
ומצד שני הותיקים לא רוצים שזה יפגע להם בתדירות המשחקים.
לדעתי יש דרך להתמודד עם זה, קודם כל, משחקים עד 11 כשאנחנו לא משחקים בליגה, זה רעיון גדול זה עובד, וזה נותן קיק לקצב של המשחקים. משחק שהוא לא משחק ליגה משחקים עד 11!
ובנוסף זוג מנצח נשאר לעוד משחק (כסוג של פרס) ויורד אחרי המשחק השני ברציפות, בין אם הוא ניצח אותו או הפסיד. כי כבר ראינו (ואני פונה פה לתומר) שאין טעם לשחוק את עצמך במשחקים רצופים, ראית על עצמך שהעייפות מורידה את רמת המשחק שלך, ואין שום פסול בלחכות משחק אחד בחוץ ואז לעלות לשחק שוב. (ובטח שזה מקובל אם החלטנו על משחקים של 11, ככה שהמנוחה היא קצרה)
אני רואה את זה ככה: יש זוגות חזקים וזוגות חלשים, ומן הסתם שזוג חזק שעולה מול זוג חלש ינצח, ואם תחשוב על זה לאורך יום שלם יוצא שזוגות חזקים יעלו בדרך כלל לשני משחקים רצופים בעוד זוגות חלשים יעלו למשחק אחד כל פעם, ואני חושב שזה ממש פייר! לזוג חזק יוצא לשחק כפול מלזוג חלש לאורך יום שלם.
(כל זה יעבוד יופי רק אם נצליח להביא את עצמנו למצב שיש מספיק מגרשים ביחס כזה לשחקים שזוג לא מחכה יותר ממשחק אחד בחוץ - ודורי הסביר איך זה אפשרי לפני כמה הודעות)
אז אני יסכם:
משחק שהוא לא משחק ליגה נשחק עד 11, זוג שמנצח נשאר לעוד משחק ויורד לנוח, ואנחנו צריכים לדאוג לזה שזה לא ליותר ממשחק אחד כדאי לא להוציא לו את הרוח מהמפרשים.
אם נוכל להסכים כולם על הפיתרון הזה אז כבר עשינו צעד משמעותי קדימה

אורי
אין כמו צלחת חמה בבוקר קר
ori dvir

הודעהעל ידי Hartzlav » ג' ספטמבר 15, 2009 2:14 am

אורי,
הרעיון שלך הוא מצויין כל עוד יורדים למנוחה למשחק אחד, אבל נוכחנו לדעת כי בכמות גדולה של שחקנים יווצר מצב של 2 מנוחה של 2 משחקים בכל פעם ואם לומר את האמת, יום שישי בצהריים זה הזמן היחיד בכל השבוע שאני מקדיש נטו לשחק פריסבי, וחלק מהענין זה כן להגיע למאמץ גופני (כמה שניתן בדדס :) ) ולשחק הרבה ואני כן רוצה לשחק 8-9 משחקים כמו ששיחקתי בכמעט שנה האחרונה. אני לא אדבר שמם של אחרים אבל אני יודע בודאות שאני לא היחיד בדעה זו.

יש 2 אפשרויות נוספות:
1. לפתוח מגרש שלישי כשהפוטבול מסיים (17:00-18:00).
2. לפצל את הדדס לימי שישי ושבת. אני יודע שבזמנו היו כאלה שרצו להעביר לשבת אך היתה קבוצה שלא יכלה (אני בינהם). כיום פיצול הוא אפשרי עקב הגידול במס' השחקנים.
Tomer Levy
Regional Director – Middle East
Ultimate peace Inc. (USA)
(Tel) +972 52 3941444
(Fax) +972 9 7460614
tomer@ultimatepeace.org
www.ultimatepeace.org
סמל אישי של המשתמש
Hartzlav
BulaFLOW organizer

הודעהעל ידי Dori » ג' ספטמבר 15, 2009 2:30 am

אני מאמין שהפתרון יבוא משילוב של כמה רעיונות.
בואו נקח את הדברים הטובים שבטוח צריך ליישם:

1. משחקונים קצרים יותר עש 11 (כאשר אני בעד לשחק עד 15 כאשר כמות הקבוצות בחוץ אינה דורשת המתנה של יותר ממשחק אחד)
2. פתיחת עוד מגרשים שאפשר (האם הליגה יכולה לממן קניית קונוסים?) - אני מוכן להביא מגרש שלישי, אנא לבקש מרנה לארגן עוד 10 יתדות (השארתי לו שקית עם איזה 100 יתדות)

לגבי הפיצול - ביום שבת הזה כולם נפגשים במקום ביום שישי (ערב חג), אפשר לבחון את הנושא במפגש.

עדיין אין לנו פתרונות טובים לגבי שחקנים חדשים:
מתי שחקן חדש מוכן להתחיל לשחק?
כיצד עוזרים לשחקים חדשים להגיע לרמה כמה שיותר מהר ולייצר גם עבורם מסגרת תחרותית וכיפית?

ד
Go with Your FLOW
תמונה
<<------------->>
סמל אישי של המשתמש
Dori
זורק ספין על

הודעהעל ידי m-o » ג' ספטמבר 15, 2009 6:13 pm

קודם כל לגבי עניין היתדות , יש לי עדין שקית מלאה יתדות רק תגידו לי ואני אביא כמה שצריך.

אני רוצה להתיחס למה שכתבת בסוף ההודעה דורי.....
עדיין אין לנו פתרונות טובים לגבי שחקנים חדשים:
מתי שחקן חדש מוכן להתחיל לשחק?
כיצד עוזרים לשחקים חדשים להגיע לרמה כמה שיותר מהר ולייצר גם עבורם מסגרת תחרותית וכיפית?

אני חושב שבעצם כבר דיי סגרנו את זה בדיון פה לא?
אמרנו שצריכה להיות לשחקן שליטה בזריקה ותפיסה לפני שהוא מתחיל להשתתף , עכשיו כמובן השאלה איזה רמה.
לפי דעתי יש פה עניין של מרחק כנגד דיוק כנגד שליטה בצלחת . זה יוצא ככה.
השחקן חייב להצליח לזרוק את המרחק בין מגרשים או אפילו מרכזי המגרשים (ממרכז שלו למרכז היריב) ברמת דיוק שתהיה מעל 75% מהפעמים בתוך המגרש , עם מספיק יכולת לבצע את שתי הדרישות האלה במהלך משחק הכוונה במהירות ובתזמון וכמובן בלי אנגלים!!! (הבעיה המרכזית עם חדשים)

מעבר לכך מיומנות תפיסה בוא נאמר קודם כל עליו לדעת לתפוס זריקות רגילות, קשתות והפוכות כי אחרת שחקן מנוסה רואה את החיסרון שיש לו מביא לו הפוכות כל פעם והורג אותו.
מעבר לכך קריאת צלחת בסיסית שתאפשר הצלחת תפיסה.

הדרך להביא שחקנים חדשים לרמה לדעתי היא יום אימון בשבילם, כשהם יהיו ברמה הם יוכלו להצטרף למנוסים , ככה תהיה להם מסגרת נוחה לרמתם וכיפיית עם תחרות, והכי חשוב משהו לשאוף אליו (לשחק עם המקצוענים).

כדי להבטיח שיגיעו לרמה הדרושה במהירות צריך שתהיה מערכת אימונים ותרגילים ברורה ושכל שבוע מישהו יתנדב לבוא לאמן,נעשה סבבים בין כל מי שיסכים לתרום מזמנו ואולי אפילו נחלק את התרגילים השונים בין המתנדבים למשל:

דורי יעבוד איתם על זריקות - להגיע לרמת שליטה גבוהה , תיקון זריקות וכו'
אני אעבוד איתם על תפיסות קשות תפיסה בתנועה וקריאת צלחת.
רנה יעבוד איתם על גישת משחק וטקטיקה וכו'
וכל רעיון אחר....(כמובן שזה להמחשה בלבד )

זה דבר שנעשה בכל מסגרת ספורט וזה דבר מוכר וידוע , גם בדרגונס שהם כבר הגיעו לכמות אנשים גדולה עם הפרשי רמה בעייתים הם קבעו שימי שני הם ימים פתוחים וחמישי הם לרמה גבוהה.
אני רואה בזה לגטימי ונכון במיוחד בענף כמו DDC שבכל מקרה זה בזוגות וככה אין עניין של פילוג קבוצה ואנשים, אלא הזוג מתקדם בעצמו בין הרמות.

אשמח לשמוע מה אתם אומרים בנושא....

Go With Your Flow
Go With Your Style
Go And Never Stop

סמל אישי של המשתמש
m-o

דדס בשבת

הודעהעל ידי Hartzlav » ד' ספטמבר 16, 2009 11:56 am

היי,

יום שישי הקרוב זה ערב ראש השנה ולכן נזיז את המשחק ליום שבת 19/9/09 בשעה 15:00 במקום הרגיל.

חרצלב

:flow: :flow: :flow:
Tomer Levy
(Tel) +972 52 3941444
(Fax) +972 9 7460614
tomer@ultimatepeace.org
www.ultimatepeace.org
סמל אישי של המשתמש
Hartzlav
BulaFLOW organizer

הודעהעל ידי Hartzlav » ד' ספטמבר 16, 2009 12:09 pm

אורן...אני ממשיך לפתח את מה שכתבת...
הנה הצעה לפורמט:

חלוקת הדדס לשתי רמות:
1. מתקדמים - מיומנות טובה ומעלה בזריקות, תפיסות ודיוק עם הצלחת. קבוצה זו תשלק בימי שישי כפי שמשוחק כיום.
2. מתחילים - רמה בסיסית של זריקות, תפיסות ודיוק (מתחת לזה לא נכון להיכנס לענף כלשהו בפריסבי). הקבוצה תשחק בימי שבת במקביל לפיק אפ אולטימייט.
כמו כן קבוצת המתקדמים תעשה רוטינה כך שבכל יום שבת יהיו 1-2 שחקנים שיביוא גם בשבת על מנת להדריך ולעזור בכל דרך לשפר את המיומנות.
3. הליגה במילא היא לכל הקבוצות יחד, כך שבכל מקרה אחת ל 3 שבועות יהיו מפגשים משותפים.

הערות?הצעות?
Tomer Levy
(Tel) +972 52 3941444
(Fax) +972 9 7460614
tomer@ultimatepeace.org
www.ultimatepeace.org
סמל אישי של המשתמש
Hartzlav
BulaFLOW organizer

הקודםהבא