ליגת הנוער 2007/2008

מה שבא בנושאי אולטימייט

מנהל: אחראי Ultimate

שיטה

הודעהעל ידי Dori » ו' אוגוסט 31, 2007 3:15 pm

חברים יקרים, במצב של הספורט שלנו יש שתי אופציות:
1. לקום ולעשות באופן הכי טוב שאפשר
2. לבוא לשחק בלי להתלונן יותר מידי

עומר בעד שיתוף פעולה ובעד בניית ועדת ליגה וזוהי גם ההמלצה שלנו.

אז יש שתי דרכים, או שהקבוצות יהיו חלק ממשהו שהן יוצרות (נציג הקבוצה ידאג באמת להציג את רצונות השחקנים בקבוצות שלו) או שהן יצטרפו למשהו קיים בלי יכולת השפעה ובלי תלונות יותר מידי.

בתור אחד שמפיק הרבה אירועים ועושה הרבה למען הספורט, אני ממש מתאכזב שאני נותן את כולי ובסוף מקבל צעקות והערות מאנשים שלא מוכנים לנקוף אצבע.

אז קומו ותעשו או שבו בשקט וקבלו את מה שאחרים עושים למענכם.

ההמלצות שלי לתת תקופה של עד אחרי החגים לאימונים וגיוס השחקנים...
אבל כבר מעכשיו לתת FULL גז על הארגון והפרסום של הליגה.

ד
Go with Your FLOW
תמונה
<<------------->>
סמל אישי של המשתמש
Dori
זורק ספין על

הודעהעל ידי omer.gazit » ו' אוגוסט 31, 2007 3:37 pm

אוקיי דורי, קיבלתי את ההצעה בחום....

יום שבת הקרוב (מחר), פגישת נציגים בספורטק ומשחק בפיקאפ, האם יש קבוצה שלא יכולה לשלוח נציג? (ני לא נחשב נציג של אפחד אלא אם דזציו לא יכולים להביא נציג)

דיברתי כבר ובר שטינברג מגיעה, ביחד איתי במקרה הקשוח יש לנו שני נציגים, מה עם חיפה?

אם לא שבת הזאת אז אולי הבאה, אבל עדיף כבר להתחיל לזוז עם זה שבת הזאת
עומר גזית - 050-6662273

אנגליה 2007
omer.gazit

למה אתם חושבים שאני לא רוצה תחורויות וליגה?

הודעהעל ידי מיסקין » ו' אוגוסט 31, 2007 4:02 pm

הדבר היחיד שרציתי שונה ממך עומר, זה התאריך שבו אנחנו מתחילים לפעול. אני לא מבין למה אתה חושב שאני אמרתי שהליגה הורסת קבוצות. כל אחד ואחד שכתב בפורום, אמר שצריך לחכות טיפה, וזאת הייתה טענתי העיקרית. אני אמרתי את הרעיון של לדחות עד החגים שבע מאות פעם, ודורי הציע פעם או פעמיים, ואתה ישר הולך אחרי מה שהוא אומר? יש לי אותה דעה כמו של דורי, אני מסכים איתו בהחלט בנוגע לכל בניית הוועדה, וחלוקת תפקידים נכונה, ולתת הכל עוד מעכשיו. אבל, כשדורי אמר לחכות עד החגים, ישר הסכמת איתו, אפילו שאני אמרתי שזה מה שצריך לעשות כבר לא יודע כמה פעמים...
אני לא יודע כמה אתם רוצים אותי כל כך בוועדה, אבל אני מעוניין לקחת בה חלק, אם זה אפשרי.
בשביל שיבואו שחקנים בדרך שאתה אמרת (משחקים רציניים ותחרותיים) לפי דעתי הכי כדאי להתחיל עניינים כל אחד בקבוצה שלו. כל אחד יגיד לקבוצה שלו שצריך להתאמן ביסודיות כי יש משחק ליגה מתקרב, הרוח תחזור לאנשים, ויהיה טוב ושמח.
עומר, בוא נשאיר את הכל מאחורינו, כך נוכל לדבר ולהחליט בהיגיון.
דורי, אני בעד ההצעה שלך, בנתיים זה הפתרון הכי טוב לבעיות שנוצרות פה.

מיסקין
"Big man, pig man, ha ha charade you are"
כל יום מעל האדמה- תודה רבה
"God is dead"
Nietzsche-
"Nietzsche is dead"
God-
סמל אישי של המשתמש
מיסקין

הודעהעל ידי omer.gazit » ו' אוגוסט 31, 2007 4:54 pm

ההדל הא שאתם צועקים לדחות לדחות בגלל בעיות קטנות וטפשיות כמו "זה לא מתאים לי" ו"יש בצפר"

ודורי בא ואומר דברים נכונים לגבי ארגון אירועים ומציע שאו שנארגן הכל מקצועי ביחד כבר מעכשיו, או שלא תתלוננו, אז הסכמתי, והנה מתחילים לארגן.
ופה הדחיה היא הגיונית כי היא בשביל להתארגן,משמע אני נותן עוד צ'אנס לועידת ליגה, ואם זה לא עובד אני אחזור לעשות הכל לבד בלי הרבה בעיות, ושתבינו, שמבחינתי הכי נוח זה לתאם תאריכים עם 2 אנשים ואני קובע את כל השאר, אז הועדה הזאת היא לטובתכם, אז תתנהגו בהתאם.
עומר גזית - 050-6662273

אנגליה 2007
omer.gazit

כל אחד...

הודעהעל ידי מיסקין » ו' אוגוסט 31, 2007 5:04 pm

כל אחד והסיבות לו למה לא נוח לו. מסתבר שאתה לא יכול לכבד את זה. דורי רוצה את הדחייה בשביל לארגן את הוועדה, ואני רוצה את הדחייה בשביל שיגויסו עוד שחקנים, בל בגלל שדורי אמר, הסכמת לוותר. ואם אני הייתי אומר לדחות בשביל שיהיה זמן לארגן, ובשביל לפתוח וועדה, היית דוחה את זה? לא נראה לי. אתה עושה את זה, אך ורק כי דורי אמר לך. דורי, שום דבר נגדך.
רגע, בכך שאתה נותן לנו להחליט, אתה כאילו עושה לנו טובה? אני לא מבין, אתה אחראי על הכל שקשור לאולטימייט ולנוער? בגלל שאתה פעיל נורא, אתה יכול להחליט מה שבא לך, מתי שבא לך, לא משנה כמה יאמרו לך? סליחה, אבל אני חושב שאתה קצת מגזים.
וד"א, יכולת להגיד לי פה שאתה לא רוצה אותי בוועדה, לא היית חייב לשלוח לי הודעה פרטית.
ומה זה ה"תתנהגו בהתאם" הזה? מה אתה אמא שלנו?

מיסקין
"God is dead"
Nietzsche-
"Nietzsche is dead"
God-
סמל אישי של המשתמש
מיסקין

הודעהעל ידי ירדן בורקוב » ו' אוגוסט 31, 2007 5:47 pm

בואנה מיסקין תרגיע ומהר מה יש לך?
ירדן בורקוב

הודעהעל ידי שטרודל » ו' אוגוסט 31, 2007 8:39 pm

ירדן בורקוב כתב:בואנה מיסקין תרגיע ומהר מה יש לך?

דוגרי
אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת
סמל אישי של המשתמש
שטרודל

יודעים מה?

הודעהעל ידי מיסקין » ש' ספטמבר 01, 2007 12:22 am

יודעים מה? נמאס לי להלחפ על הדעות שלי באתר, ולהמשיך לאכול חרא ועוד חרא ממכם.
רוצים לעשות מה שבא לכם? תעשו מה שבא לכם.
אל תדאגו, לא תשמעו ממני כלום בקרוב. כי זה מה שהאתר הזה צריך. עוד אנשים רשומים שלא מגיבים. זה מה שאתם מחליטים, זה מה שאתם עושים לבן אדם שחושב קצת אחרת ממכם, אז המקום שלי זה לא פה. כבר לא תראו אותי פותח פה בכל דבר. אתם יכולים להגיד לי שאני מגזים, שאני סתם עושה, תגידו מה שבא לכם. כל כך נמאס לי איך אתם מתייחסים לאנשים שאולי קצת חושבים אחרת ממכם, או שהם בדרג יותר נמוך ממכם. אולי זה לא המקום לכתוב את זה, אבל בשבילי הגיעו מים עד נפש.
ואבישי, לא הייתי מאמין עלייך.
מי שרוצה לגעור בי ולהגיד לי איך אני מפיץ את הפורומים, ומתנהג כמו אידיוט, שיכתוב לי בבקשה בפרטית. וכמובן, אתם מוזמנים למחוק את ההודעה הזאת אם אתם רוצים.

מיסקין
"God is dead"
Nietzsche-
"Nietzsche is dead"
God-
סמל אישי של המשתמש
מיסקין

הודעהעל ידי omer.gazit » ש' ספטמבר 01, 2007 12:59 am

מיסקין גבר,

תקרא שוב את ההודעות, תיקח לל יום להרגע תשתה משהו, ותחזור להגיב כשאתה רגוע, זה הכל.

ולגבי להגיד לך שאני לא חושב שאתה צריך להיות בועדה, אני פשוט לא חושב שזה נוגע לכולם כאן, זה הכל.... לא כל דבר כולם צקריכים לקרוא, וחבל שאתה חושב שאני נגדך.....
ושתדע, שכל היציאה שלך בקטע של דורי, רק מראה שאתה לא יודע על מה אתה מדר, תקרא שוב את ההודעות שלי.....
אם הייתי נותן את הסיבהההגיונית שלא חשבתי עליה, שדורי נתן, הייתי אומר לך אותו דבר. רק אה מתעקש לסבך ולבחוש בכל דבר.
עומר גזית - 050-6662273

אנגליה 2007
omer.gazit

הודעהעל ידי Etty » ש' ספטמבר 01, 2007 11:43 am

תקשיבו כולם...!

השרשור הודעות הזה הוא קצת יותר מדי "אני לא יכול ככה".
לא מדובר פה רק בכם!!!
ברגע שיש ליגה, היא ליגה קבוצתית, מה שאומר שכל קבוצה תשב רגע באימון הקרוב, ותראה מתי יש לה כמות שחקנים מספקת לכל אחת מהשבתות הקרובות..

תחשבו רגע- באמת יעזור לכם לשמוע פה את הפירוט לכל העומס שיהיה לי?? (תשאלו את בר, אם אתם באמת לא מצליחים להעלות תשובה)

ועכשיו- עומר- ליגה זה רעיון מעולה. ובכמה מההודעות פה- אתה צודק ובגדול (אל תתרגל לזה, אה?)

מיסקין- יש לך קטע כזה- א', להתווכח עם אנשים שיודעים על משהו שהם יודעים יותר טוב,
ב', להצטער ולהודות בטעותך באותה הודעה יחד עם הויכוח...
אוקיי?
מהנסיון שלנו בעניין- ליגה כן מחזקת את הקבוצות. למה? כי ברגע שיש אימונים בלי מטרה, אין מטרה!!!!! זה נראה לי מאוד ברור, כל העניין, אבל אני אסביר בפשטות.

אימון קבוצה, מתקיים בשביל שהקבוצה תשתפר. ברגע שאין שום אינטראקציה בין הקבוצות, אין לשחקנים סיבה להשתפר, וזה מה שמביא את השחקנים למצב שנמאס להם.
זה נקרא מחסור במוטיביציה.
עכשיו, כשיש להם סיבה להשתפר (AKA- ליגה או משחק בין קבוצות) הם יבואו לאימון ויהיה אימון טוב.
למה? כי כולם רוצים להוכיח לעצמם שעדיין יש להם את זה ושהם עדיין יכולים לעשות את המיטב בשביל הקבוצה שלהם.
מחויבות קבוצתית משפרת אותך יותר גם ברמה האישית, אני לא הכי יודעת כמה אתה מודע לזה, אבל זה המצב.

עכשיו, אני לא יודעת מי בא אליך ואיך, ואני יודעת שאתה לא יכול לשמוע את הקול שלי דרך ההודעה הזאת, אבל אני אומרת לך את כל העניין הכי בפשטות.
ולכולם פה- אם יצא לכם להזכר פעם איך הרגיש לכם להיות שחקנים חדשים- בבקשה תזכרו בעניין.

חלק מהקטע הגדול בליגה/מפגשים/ בכל העניין הוא לראות את השחקנים האחרים, להכיר אותם, לעשות איתם מלחמות אפרופו וכו'.
היכרויות כאלה גם משפרות את רמת המשחק, וגם את הספיריט במשחק.
ואם נחיל עכשיו לעשות מכל העניין פה ריב מכוער ומטופש, חבל!!

עכשיו לגבי הדחיפות.
לכל אלה ששואלים מה דחוף..? המצב הוא דחוף ביותר.
אם תשוו את השיא של הליגה הקודמת למצב של הנוער שמחשק עכשיו- אתם תהיו בשוק.
אין קבוצות, אין שחקנים, אין אימונים.
איך יצא?
אין מוטיבציה, זה א',ב'- החופש משפיע על הסדירות של הכל. אם תמצאו עוד גורמים- יופי! בואו נמצא דרך לתקן אותם.

בשלב מסויים, הליגה הזאת היא בשביל להחזיר את כולנו לשגרת אולטימייט קבועה, אחרת מלאןטלפים יפרשו, וישראו ארבעה עשר שחקני נוער.
ואז מה?

אז נכון, מצד אחד זו תהיה תקופה עמוסה- מצד שני זה שווה את זה.
בואו נרכז פה החלטות קבוצתיות, אה? יהיה קצת יותר טוב. שהקבוצה שלכם תשמע תלונות "אנלא יכול", לא כולנו.

עכשיו, כמו שמישהו אמר פה- צריך לקום ולפעול (ואם סתם דמיינתי, אז אני אומרת!)
ברגע שיש תאריך, אנשים יתאימו את עצמם לתאריך (אלא אם הוא ממש פרובלמטי.. ואז יגידו- אין מספיק חשקנים שיכולים בתאריך א' ב' ג') ויבואו.
עכשיו, ברגע שאין פרסים (בהנחה.- אני אישית מסכימה עם החיפאים בעניין. חוצמזה שצריך להשתתף בהוצאות הנסיעה שלהם, (מספיק שקל וחצי מכל אחד והם כבר נוסעים יופי.) הפרסים גם לא נחוצים, אנחנו עושים את זה בשביל עצמנו. זה שווה מספיק.)
ברגע שאין פרסים- זה גם הרבה יותר קל לארגן את זה.

עכשיו, חוץ מהעניין שזה משפיע עלינו, זה גם משפיע על השחקנים החדשים. ברגע שיש לך משהו ספציפי שאתה עושה בימי שבת, ואתה מדבר עליו הרבה, גם החברים שלך מתחילים להתעניין בעניין ולבוא לאימונים.. לראות מה קורה בשבתות והופס !!! שחקנים חדשים! שנמצאים במסגרת מסודרת של אימונים, שחדורי מוטיבציה להוכיח לעולם כמה הם השתפרו באימון האחרון, וכמובן לעצמם- כלכך טובים שהם כבר משתתפים בליגות בקביעות.. ולא נקודה במשחק..

אם נדחה את זה פעם אחת, נדחה את זה שוב, וכל עוד נמשיך לדחות את זה, לא יהיה כלום, חוץ מהמון ריבים פה. (נשמע מוכר?)

אם קראתם עד פה, אתם נשמות :) דברו היום בפיקאפ- אני אשמח להקשיב.

אד. :flow:
Etty

תגובה, קצת יותר רגועה.

הודעהעל ידי מיסקין » ש' ספטמבר 01, 2007 12:32 pm

Etty כתב:תקשיבו כולם...!

מיסקין- יש לך קטע כזה- א', להתווכח עם אנשים שיודעים על משהו שהם יודעים יותר טוב,
ב', להצטער ולהודות בטעותך באותה הודעה יחד עם הויכוח...
אוקיי?
מהנסיון שלנו בעניין- ליגה כן מחזקת את הקבוצות. למה? כי ברגע שיש אימונים בלי מטרה, אין מטרה!!!!! זה נראה לי מאוד ברור, כל העניין, אבל אני אסביר בפשטות.

אימון קבוצה, מתקיים בשביל שהקבוצה תשתפר. ברגע שאין שום אינטראקציה בין הקבוצות, אין לשחקנים סיבה להשתפר, וזה מה שמביא את השחקנים למצב שנמאס להם.
זה נקרא מחסור במוטיביציה.
עכשיו, כשיש להם סיבה להשתפר (AKA- ליגה או משחק בין קבוצות) הם יבואו לאימון ויהיה אימון טוב.

אד. :flow:

אוקיי אטי, בתגובה למה שציטטתי למעלה. אין לי על מה להתווכח איתך שעומר יודע יותר טוב ממני בהרבה, זה ברור. אבל בכלל לא להתייחס לאנשים שאולי נמצאים קצת יותר נמוך ממך, ויודעים פחות ממך, ובכל זאת מעלים הצעה? זה לפי דעתי בלתי נסבל.
את ההודעה הזאת אני כותב הרבה יותר רגוע אם לא שמתם לב. כל הטיעון הכולל שלי בנושא, היה טענה אחת בלבד. לדחות את תחילת הליגה עד החגים, בכדי שיהיה זמן לקבוצות שונות לחזור למה שהן היו. שהם יוכלו לאמן את השחקנים שלא היו פה בחופש, או בכלל להביא שחקנים חדשים ולאמן אותם.
מה שאמרת בסוף, אטי, הוא כשיש להם מוטיבציה (ליגה או משחק בין קבוצות) הם יבואו, אני מסכים איתך לגמרי, אבל למה לא ניתן להם את השבועיים וחצי האלו לבוא ולהתאמן? טוב, מעכשיו זה התפקיד של הוועדה לדבר ל דברים כאלו, רק תשאירו אותנו קצת מודעים למה שאתם מחליטים בבקשה.
עומר, אני צריך לדבר איתך. אם אתה רואה שאני מחובר במסנג'ר, צור בבקשה קשר.
תהנו בפיקאפ.

מיסקין
"God is dead"
Nietzsche-
"Nietzsche is dead"
God-
סמל אישי של המשתמש
מיסקין

הודעהעל ידי omer.gazit » ש' ספטמבר 01, 2007 4:31 pm

אטי תודה רבה, יש רגעים שאני אפילו מחבב אותך D:

מיסקין, אני לא חוזר לויכוח, ומי כמוך ידע שאני דוקא משתדל להקשיב לכל מי שיש לו עמדה בעניין, וגם כשאני הייתי חדש (לא לפני הרבה זמן) רציתי מאוד שיקשיבו לי, ואז בא איזה קדוש מעונה אחד (MO) ונתן לי בראש, בערך כמו שקורה עכשיו, וזה עושה קצת סדר בראש....... בסופו של דבר כולנו לאותה מטרה רק הדרך קצת שונה, אני פשוט התעצבנתי שאמרת שעושים רק מה שדורי אומר, זה הכל, כי זה לא נכון, תשאל את חן נגיד.....

ובכל מקרה אני אדבר היום עם אטי ובר בפיקאפ, ויהיה טוב חסרים, יהיה טוב.

ועד אז כמו שזהבי אומר, תהיו אנשים טובים.
עומר גזית - 050-6662273

אנגליה 2007
omer.gazit

O.K עומר

הודעהעל ידי מיסקין » ש' ספטמבר 01, 2007 5:35 pm

אני שמח שהכל נרגע. אוקי, נרד מהויכוח, וניתן לוועדה להחליט ה שהיא רוצה, מתי שהיא רוצה. תגיד, אני יכול להיות אחראי על קבוצות הפיק אפ? אני בטוח שיש שחקנים חסרי קבוצה, ורבים כאלו שרוצים להשתתף בליגה. מה אתה אומר?
בנוגע למה שאמרתי על דורי, בזה אני מודה שטעיתי. אני לא אגיד סליחה, בגלל שאז כולם יתקפו אותי, אז תדמיין שאמרתי.
נדבר כבר.

מיסקין
"God is dead"
Nietzsche-
"Nietzsche is dead"
God-
סמל אישי של המשתמש
מיסקין

הודעהעל ידי omer.gazit » ש' ספטמבר 01, 2007 5:51 pm

1. קודם צריך להחליט אם ואיך מאשרים קבוצת פיקאפ, כי תסכים איתי שקבוצת פיקאפ תהיה יותר חזקה מכל קבוצה אחרת סבימר להניח (לדוגמא: אורי, ציון, שאקל, ירדן בורקוב וכו')

2. למה שהשחקנים שרוצים לחק בליגה לא יצטרפו לקבוצ או יקימו קבוצות משלהם? (אני בעד יצטרפו לקבוצה אחרת)

3. אישית אין לי בעיה מי יהיה אחראי על מה, אבל כדאי שם אתה אחראי אז שיהיה גם מאמן שיודע טקטיקות מתקדמות וכו'
עומר גזית - 050-6662273

אנגליה 2007
omer.gazit

אוקי

הודעהעל ידי מיסקין » ש' ספטמבר 01, 2007 6:11 pm

טוב, אם אין קבוצה, אז אין קבוצה. באירועים בטח יהיו כמה קבוצות מאולתרות אני משער, אבל זה כבר סיפור אחר...
אם אתם צריכים שמישהו יהיה אחראי על משהו, לא משנה מה, אני מתנדב...
חוצמזה בהצלחה.

מיסקין
"God is dead"
Nietzsche-
"Nietzsche is dead"
God-
סמל אישי של המשתמש
מיסקין

הקודםהבא

חזור אל אולטימייט- שיחה חופשית