תקשיבו כולם...!
השרשור הודעות הזה הוא קצת יותר מדי "אני לא יכול ככה".
לא מדובר פה רק בכם!!!
ברגע שיש ליגה, היא ליגה קבוצתית, מה שאומר שכל קבוצה תשב רגע באימון הקרוב, ותראה מתי יש לה כמות שחקנים מספקת לכל אחת מהשבתות הקרובות..
תחשבו רגע- באמת יעזור לכם לשמוע פה את הפירוט לכל העומס שיהיה לי?? (תשאלו את בר, אם אתם באמת לא מצליחים להעלות תשובה)
ועכשיו- עומר- ליגה זה רעיון מעולה. ובכמה מההודעות פה- אתה צודק ובגדול (אל תתרגל לזה, אה?)
מיסקין- יש לך קטע כזה- א', להתווכח עם אנשים שיודעים על משהו שהם יודעים יותר טוב,
ב', להצטער ולהודות בטעותך באותה הודעה יחד עם הויכוח...
אוקיי?
מהנסיון שלנו בעניין- ליגה כן מחזקת את הקבוצות. למה? כי ברגע שיש אימונים בלי מטרה,
אין מטרה!!!!! זה נראה לי מאוד ברור, כל העניין, אבל אני אסביר בפשטות.
אימון קבוצה, מתקיים בשביל שהקבוצה תשתפר. ברגע שאין שום אינטראקציה בין הקבוצות, אין לשחקנים סיבה להשתפר, וזה מה שמביא את השחקנים למצב שנמאס להם.
זה נקרא מחסור במוטיביציה.
עכשיו, כשיש להם סיבה להשתפר (AKA- ליגה או משחק בין קבוצות) הם יבואו לאימון ויהיה אימון טוב.
למה? כי כולם רוצים להוכיח לעצמם שעדיין יש להם את זה ושהם עדיין יכולים לעשות את המיטב בשביל הקבוצה שלהם.
מחויבות קבוצתית משפרת אותך יותר גם ברמה האישית, אני לא הכי יודעת כמה אתה מודע לזה, אבל זה המצב.
עכשיו, אני לא יודעת מי בא אליך ואיך, ואני יודעת שאתה לא יכול לשמוע את הקול שלי דרך ההודעה הזאת, אבל אני אומרת לך את כל העניין הכי בפשטות.
ולכולם פה- אם יצא לכם להזכר פעם איך הרגיש לכם להיות שחקנים חדשים- בבקשה תזכרו בעניין.
חלק מהקטע הגדול בליגה/מפגשים/ בכל העניין הוא לראות את השחקנים האחרים, להכיר אותם, לעשות איתם מלחמות אפרופו וכו'.
היכרויות כאלה גם משפרות את רמת המשחק, וגם את הספיריט במשחק.
ואם נחיל עכשיו לעשות מכל העניין פה ריב מכוער ומטופש, חבל!!
עכשיו לגבי הדחיפות.
לכל אלה ששואלים מה דחוף..? המצב הוא דחוף ביותר.
אם תשוו את השיא של הליגה הקודמת למצב של הנוער שמחשק עכשיו- אתם תהיו בשוק.
אין קבוצות, אין שחקנים, אין אימונים.
איך יצא?
אין מוטיבציה, זה א',ב'- החופש משפיע על הסדירות של הכל. אם תמצאו עוד גורמים- יופי! בואו נמצא דרך לתקן אותם.
בשלב מסויים, הליגה הזאת היא בשביל להחזיר את כולנו לשגרת אולטימייט קבועה, אחרת מלאןטלפים יפרשו, וישראו ארבעה עשר שחקני נוער.
ואז מה?
אז נכון, מצד אחד זו תהיה תקופה עמוסה- מצד שני זה שווה את זה.
בואו נרכז פה החלטות קבוצתיות, אה? יהיה קצת יותר טוב. שהקבוצה שלכם תשמע תלונות "אנלא יכול", לא כולנו.
עכשיו, כמו שמישהו אמר פה- צריך לקום ולפעול (ואם סתם דמיינתי, אז אני אומרת!)
ברגע שיש תאריך, אנשים יתאימו את עצמם לתאריך (אלא אם הוא ממש פרובלמטי.. ואז יגידו- אין מספיק חשקנים שיכולים בתאריך א' ב' ג') ויבואו.
עכשיו, ברגע שאין פרסים (בהנחה.- אני אישית מסכימה עם החיפאים בעניין. חוצמזה שצריך להשתתף בהוצאות הנסיעה שלהם, (מספיק שקל וחצי מכל אחד והם כבר נוסעים יופי.) הפרסים גם לא נחוצים, אנחנו עושים את זה בשביל עצמנו. זה שווה מספיק.)
ברגע שאין פרסים- זה גם הרבה יותר קל לארגן את זה.
עכשיו, חוץ מהעניין שזה משפיע עלינו, זה גם משפיע על השחקנים החדשים. ברגע שיש לך משהו ספציפי שאתה עושה בימי שבת, ואתה מדבר עליו הרבה, גם החברים שלך מתחילים להתעניין בעניין ולבוא לאימונים.. לראות מה קורה בשבתות והופס !!! שחקנים חדשים! שנמצאים במסגרת מסודרת של אימונים, שחדורי מוטיבציה להוכיח לעולם כמה הם השתפרו באימון האחרון, וכמובן לעצמם- כלכך טובים שהם כבר משתתפים בליגות בקביעות.. ולא נקודה במשחק..
אם נדחה את זה פעם אחת, נדחה את זה שוב, וכל עוד נמשיך לדחות את זה, לא יהיה כלום, חוץ מהמון ריבים פה. (נשמע מוכר?)
אם קראתם עד פה, אתם נשמות

דברו היום בפיקאפ- אני אשמח להקשיב.
אד.