אופק, אם זה משחקים מחוץ לשיעור אז זה לא קשור לפורום "נו לימיט"... אלא אם אתה מתכוון למשחקים שלנו כ-"נו לימיט" נגד קבוצות אחרות מחוץ לשיעור... זה כן
ורן - כבר רשמנו זמני אימונים וגם דחיות וכו' תסתכל לפני שאתה רושם... ומה אתה ממציא נושאים סתם??? משמעת? לפתוח נושא בפורום שלנו שקוראים לו משמעת??
זה מאוד חשוב משחקים מחוץ לשיעור ערן אל תכתוב סתם
כאילו לדבר על אימונים מחוץ ליום שני ומשחקים אישיים וגם אני יסתכלתי ולא ראיתי תן לי ציטוט לראות
נו לימיט שולט תעשו לנו כבר פורום יאללה פרילטימייט(אולטימייט רק אם כל מיני זריקות ותפיסות יפות אפשר להגיד אולטימייט רחוב(כמו כדורגל רחוב או כדורסל רחוב) או פרילטימייט
אופק אגמון כתב:חלס לריב, אני מוכן להיות אחראי ולסכם שיעורים אם אתם רוצים. נושאים: שיחה חפשית, תמונות, הודעות של מדריך קבוצה ואחראים, סיכומי שיעורים, לוגו, ועוד, נראה מה נצטרך.
אפשר בבקשה לקבל סיכום מירדן עם כל הנושאים שאתם רוצים לפתוח?
לכתוב לי ככה:
1. ברוכים הבאים לפורום NO LIMIT - הכרזה
2. הודעות חשובות של המדריך ואחראים - דביק
3. שיחה חופשית - רגיל
4. יעלה הגדולה - רגיל
וכו'...
2 אימון אחרון עבדנו בעיקר על שיפור הגנה על שחקן עם הדיסק
3 אימון ממוצע אורך שעתיים וחצי שלוש - שלוש וחצי עד שש/ששוחצי יום ב פארק רעננה
4 במשחק כרגיל תמיר טען שזה לא כוחות
5 כל מי שמעוניין לצטרף יכול - תנאי הצטרפות 1 רצון ללמוד + אהבה לפריסבי 2 להיות סבבי בבי 3 לפריסבי/למשחק אנחנו כבר נדאג
6 אופק הוא גם אחראי הפורום
7 יעלה רטנר היא היצור המדהים ביותר בעולם
8 עולם- לפי הידוע כיום ולפי תצפיות אחרונות של טלסקופ האבל העולם מורכב מ מאה מיליארד גלקסיות כאשר כל גלקסיה מכילה בממוצע מאה מיליארד כוכבים( כלומר שמשות )
קבוצת NO LIMIT מצויה בגלקסיה לא גדולה במיוחד ( בקצה ולא במרכז הגלקסיה)שנקראת בידי חלק מתושביה שביל החלב