יום הולדת לשחקנים

הכל כולל הכל על כלום

מנהל: Webmaster

הודעהעל ידי m-o » ד' יולי 18, 2007 12:51 pm

מזל טוב בר.......(בבקשה דורי).....אני זוכר את היום ההוא שאת וטליה באתן לים ואמרתן אנחנו רוצות ללמוד פריסטייל....אח זה היה יום שאחריו באו עוד ימים רבים שבהם הקדשתי לכן את הזמן וגם קצת את היד לספינים אבל מה שכן אני רואה שהגעתן לרמה לא רעה בכלל אני מקווה שאוכל לבחון אותך בקרוב.......ואל תתביישי להתאמן בטיסה יש איתך שני מורים מעולים לפריסטייל שם זה רק לבקש..... :twisted:
נתראה בשבת......ושוב מזל"ט
:flow:
Go With Your Flow
Go With Your Style
Go And Never Stop
And Just Go Out And Play!!!

מקום 16 בעולם בפריסטייל פריסבי לשנת 2009 ושנת 2010
סמל אישי של המשתמש
m-o
פריסטיילר, מנהל באתר, מדריך פריסבי ושאר ירקות

הודעהעל ידי amit rubin » ד' יולי 18, 2007 7:35 pm

מזל טוב בר!!!
אני לא מזוכיסט אני סתם קופץ מבניינים
what about a game some time???
עמית "רובין"
rubin_amit@walla.co.il
סמל אישי של המשתמש
amit rubin

מזל טוב בר!

הודעהעל ידי גל.ל » ה' יולי 19, 2007 2:19 am

אוף איחרתי בשעה ו-12 דקות!
רציתי שהתאריך עדיין יהיה ה-18.07
לא חשוב...
(רק עכשיו חזרתי מרעננה)
והספקנו את הרכבת!
הגענו באיזה 30 שניות לפנייה! (אני וליבר)
ועכשיו גם יש לי זמן לאחל לך מזל טוב!

אז... :wink:
יומולדת :wink:
מקסים :wink:
קסום :wink:
נפלא :wink:
מדהים ו- :wink:
אושר :wink:
וכושר :wink:
יושר :wink:
חדר כושר! :wink:
חיוך :wink:
שגשוג :wink:
שמחה :wink:
וששון! :wink:
אני מאחל לך יומולדת המון! :!:

נ.ב
תודה לאסף שאסף אותנו מאיזה רחוב ברעננה וחסך לנו 150 מטר הליכה מסתבר...
לא ידעתי שמכל כך הרבה מישור אפשר ללכת לאיבוד :o
מזל טוב בר!!!!!!!!!
Team player
סמל אישי של המשתמש
גל.ל

בר היקרה

הודעהעל ידי Dori » ה' יולי 19, 2007 5:30 pm

אמנם בטיפה איחור...
אז ככה אני מכיר את בר די הרבה זמן,
הייתי אומר שקרוב ל- 3 שנים.
לפי זכרוני נפגשנו לראשונה בחטיבת רימון ברעננה וכבר אז הבנתי שיש כאן משהו מיוחד.

בר, שהייתה אחת הבנות היחידות בקבוצה פשוט הדהימה אותי בנחישות וברצון להצליח.
והיום אחרי כמה שנים אני יכול רק להיות גאה שהיא חלק מהקהילה שלנו.

אז בר, תמשיכי לשחק וללמד עוד אנשים.
את רק הולכת ונעשית שחקנים טובה יותר מזריקה לזריקה

ד
Go with Your FLOW
תמונה
<<------------->>
סמל אישי של המשתמש
Dori
זורק ספין על

הודעהעל ידי bar » ה' יולי 19, 2007 6:13 pm

תודה רבה לכולם!!!!!!!!!! :D :D :D
"אתה יכול להיות ילד רק פעם אחת, ילדותי- לעד!"
bar

הודעהעל ידי ירדן בורקוב » ה' יולי 19, 2007 8:21 pm

מזל טוב קצת באיחור אביגל ובר יומולדת שמח
ירדן בורקוב

הספירה לאחור

הודעהעל ידי avigal » ה' יולי 19, 2007 8:57 pm

עוד 4 שעות ושתי דקות ליום ההולדת של ...........................דורי!

מחר, יום שישי, בין 16:30 ל- 19:00 בואו לים עם צלחות (עדיף עם עוגות) לחגוג לזקן!!!!!!!

אביגל
avigal

חברים יקרים

הודעהעל ידי Dori » ו' יולי 20, 2007 12:50 am

למרות שניסיתי להסתיר את הנושא אביגל זרקה עלי דריבר :)

כל מי שיכתוב כאן סתם מזל טוב
בלי להוסיף איזשהו סיפור מעניין שקשור אלי
הברכה שלו לא קבילה

אז נראה כמה באמת אתם מכירים אותי
:)

תרגישו חופשי לספר מה שאתם רוצים

ד
Go with Your FLOW
תמונה
<<------------->>
סמל אישי של המשתמש
Dori
זורק ספין על

אהה דורי מזל"ט!

הודעהעל ידי גל.ל » ו' יולי 20, 2007 2:06 am

מזל טוב דורי!
שיהיה לך לילהלדת (לילה + {יום} הולדת) שמח! (אני המצאתי את הצירוף)
ושתזכה לחיים בריאים מלאי פריזבי!
אהבה מלאה פריזבי!
אושר מלא פריזבי!
יושר ממולא בפריזבי!
חומוס ממולא בפריזבי!
עוגה ממולאת בפריזבי של דיסקראפט עשויים משוקולד במשקל 160 ,175 ו-125
שאפשר לעשות איתם פריסטייל ולשחק אולטימייט ודיסקגולף!
(שמעתי על כדור שוקולד, קובייה משוקולד,מחבט משוקולד,שער משוקולד אבל פריזבי... למחסן ההמצאות!)
ואחריי כל החפירות בקיצקץ... יומולדת שמח!
Team player
סמל אישי של המשתמש
גל.ל

נ.ב

הודעהעל ידי גל.ל » ו' יולי 20, 2007 2:10 am

זה הסיפור שלי איך ביומולדת 40 שלך לי כבר יהיה מפעל לייצור שוקולד שלא נמס גם בחום 50 מעלות
בצורת פריזבי במשקלים: 175,160 ו-125 גרם!
גם טעים!
גם כייף!
וגם בריא!
(עכשיו מאיפה לעזעזל אני אמצא תבנית בצורת פריזבי כדי ליצוק את השוקולד לתוכה?! :o )
אני מקווה שזה נכנס להגדרה (סיפורים מעניינים)
לילהלדת שמח!
Team player
סמל אישי של המשתמש
גל.ל

הודעהעל ידי ליברזון » ו' יולי 20, 2007 11:21 am

טוב אני קצת מאחר לכולם אז אני אברך לפי סדר היומולדת.

מזל טוב אביגל :) . אין לי ממש סיפור אבל אני יכול להגיד שהייתה לנו מטרה.

בר! מזל טוב :D שוב איחרתי אבל אמממ יש לי סיפור. כשאני וגל ליטני חוזרים לנו אי שם מרעננה בירת מיקרונזיה (היינו שם לרגל היומולדת של בר), גילינו שיש לנו רבע שעה להגיע לרכבת האחרונה לחיפה. שיתפנו את נהג המונית בדבר, ויצאנו לדרך. הנסיעה נראתה כמו סצנת תאונות דרכים מאיזה סרט "קיל ביל" או משהו כזה, ואני הייתי בטוח שלא משנה מהרכבת עוד מעט אמבולנס ייקח אותי הבייתה. אבל, הנהג כנראה פעלולן כמו שצריך והגענו בדיוק לרכבת.

מזל טוב דורי 8) .
אמממ בקשר לדורי. אחרי אחת התגובות שלי באשכול הזה, אני מקבל מדורי הודעה: "ליברזון, מתי תתחיל להגיב כמו גבר?", זה הגיע לשורת התכתבויות שעסקה בהגדרת החפרן ואיזה נושא הוא חשוב, ואני הבטחתי (בכתב או בלב, לא זוכר) שמעכשיו אני אגיב לעניין.
בנתיים אני עדיין לא עמוד בזה :lol: אבל יש עתיד 8)
אמיר ליברזון- 0542070455
amir_lib7@yahoo.com
סמל אישי של המשתמש
ליברזון

הודעהעל ידי hila@ » ו' יולי 20, 2007 3:42 pm

המממ חח טוב מזל טוב בר!
ומזל טוב דורי!

ואם כבר סיפורים, אז אני לא אשכח שתי דברים..,
הראשון הוא אליפות הארץ לבוגרים הראשונה בפסח,עם עמית בר וחן, ארבעתינו בקושי יודעות פריסבי,ובקושי מכירות אנשים.., הגענו לשם והשתלבנו דיי טוב נראה לי. (התוצאות מדברות בעד עצמן)

אגב, היה לנו רעיון בכיתה ח' להכין על דורי מילון כזה עם מילים שלך, הרי מי לא מכיר את ה-"מעניין,מעניין,מעניין.... אחחח לא מעניין, לא מעניין בכלל"

:]
Holylanders-אחווה,שלום ואהבה.
hila@

הודעהעל ידי segall » ו' יולי 20, 2007 4:18 pm

דורי היקר!!!!
יצא לי להכיר אותך לפני 3 או 4 שנים בתור אחד מהאנשים שלימד אותי לזרוק (יחד עם אורי דביר, ניר גונן, ארנון ותומר) ובתקופה הזו יצא לי לעבוד איתך לא מעט פעמים ולא מעט פעמים יצא לי ללמוד ממך דברים שלא רק קשורים בתחום הצלחות. אתה אדם שחשוב לו לפתח דברים ואף פעם לא מוכן להתפשר כל פחות מהטוב ביותר (במסגרת האפשר). עובד כמו חמור רק בשביל לגייס עוד ספונסר או כמה שחקנים כדי לפתח את הספורט ואת הרוב אתה עושה מאהבה שיש לך לתחום.

אז שיח ביצה (למי שמכיר) יקר, שיהיה לך המון מזל טוב עד 120 שנות פריסבי מאושרות ושבעזרתך ובעזרת עוד רבים שהולכים אחריך כמעט על עיוור נרים פה מפלצת פריסבי מטורפת, הרבה עושר ואושר (ומקומות ראשונים בכל תחרות כמעט) ועוד 1000 ברכות אחרות.

אוהב ומעריך
סגל

ועכשיו לסיפור שקרה לי עם דורי שהחלטתי שאני מעלה לפה (יש עוד מליון בערך שלא כתבתי)

בתחילת דרכי בספורט אחרי שידעתי את הבסיס ארנון ביקש מדורי להראות לי מה זה זריקה חזקה ומדוייקת אז דורי (בהסכמתי) זרק לי 3 זריקות שאחת מהן פגעה לי באגודל ימין ובגלל שהזריקה לא הייתה ממש חזקה הוא עיקם לי את האגודל (ספסוס של כמה ס"מ) ולא יכלתי להזיז אותו במשך חודשיים. עד עכשיו יש לי לפמים כאבים באגודל ואין לי מושג מה הלך שם מאותה זריקה.
אין כמו צלחת חמה בבוקר קר
סמל אישי של המשתמש
segall
מנהל האתר

הרבה הרבה מזל טוב!

הודעהעל ידי מיסקין » ו' יולי 20, 2007 6:42 pm

לדורי המגניב בצורה מחשמלת,

הרבה הרבה מזל טוב, אתה הכי גבר בעולם, ואני רק רוצה להגיד לך המון המון תודה על כל העזרה המרובה שנתת לי וכמובן לכולם. אני כל כך מעריך את ההשקעה שלך בדברים שלפעמים, אפילו לא קשורים אלייך, או לפריסבי, כדי שלאחרים יהיה נוח עם עצמם ואיתך. רק שתדע, שהסיבה העיקרית שאני כן מגיב וכותב ויוצר באתר, זה בזכותך ובזכות אנשים רבים באתר שתמכו בי רבות וגילו בי פוטנציאל, כמו בר (מזל טוב!), אורן מירון, יובל יעקובי (תודה רבה!), אטי תבורך נשמתה, וכל אלה, ורבים אחרים עזרו לי אפילו מבלי לפגוש אותי פנים אל פנים. לכן אני אומר לכם המון תודה. ובמיוחד לך, דורי, שתמיד היית שם בשבילי וענית על שאלותיי הרבות, לא משנה מה רמת האינטיליגנציה של השאלה (ולרוב הרמה היתה נמוכה מאוד). אז אני רק רוצה לאחל לך יומו מאושר, תמשיך לעשות את עבודת הקודש הנוכחית, והמון המון בהצלחה בדרכך.
ועכשיו לסיפור. אפילו שאין הרבה יותר מדי (אני מכיר אותך סה"כ שבועיים וקצת...).
אז בוא נראה. אתה בטח זוכר מה קרה בפעם הראשונה ששמעתי את קולך (בפלאפון). באותו יום, אתה הבכת אותי כמו שאף פם לא הביכו אותי (חוץ מפעם או פעמיים ביסודי)... מה בסה"כ רציתי? לא ענית לי לאס אם אסים, או הודעות פרטיות, אז התקשרתי אלייך. בסוף אני מוצא את עצמי מדבר עם כל נבחרת ישראל לאולטימייט (לא שזה לא היה חוויה :lol: ), ותאמינו לי, לא הייתי מוכן לזה יותר מדי. אבל עדיין, בזכותך הרבה אנשים באתר הציעו לי עזרה, ואתה מאוד עזרת לי עם הקבוצה שאני מקים בע"ה.
ורק עוד סיפור קטן. כשהיתי בתל אביב אצל סבתא שלי, והחלטנו להיפגש כדי שתביא לי את הפריסבי, סבתא שלי ביקשה לדבר איתך כדי להסביר לך איך להגיע לרחוב חיים לבנון, ומה שיצא בסוף, זה שאתה מחליף חוויות עם סבתא שלי, ודיברת איתה פי שלוש יותר מאשר שדיברת איתי. אז את סבתא שלי כבר הספקת לפגוש. ד"א היא מוסרת יום הולדת שמח ושבת שלום.

אז זהו. אני מקווה שיהיו עוד סיפורים רבים כאלו, ומאוד מצפה להפגש איתך.
ולסיום, משהו אחד בכדי להגדיר אותך (אם זה אפשרי) הכי טוב שאוכל.

דורי, אתה פשוט בן אדם - נדיר! (וזה ממש לא משהו רע)
אז המון תודה, והרבה הרבה מזל טוב,

מעריך אותך מאוד,

מיסקין
"Big man, pig man, ha ha charade you are"
כל יום מעל האדמה- תודה רבה
"God is dead"
Nietzsche-
"Nietzsche is dead"
God-
סמל אישי של המשתמש
מיסקין

תתכוננו

הודעהעל ידי m-o » ש' יולי 21, 2007 12:39 am

אוי מזל טוב...מר איש מצולות דורימן ראשבלאגן סטיקמן מתימן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אותך יצא לי להכיר בתור האדם המגניב ההוא שבא לבית ספר שלנו להשוויץ קצת....או ככה לרוב הרוב חשבו...אבל אני אמרתי וואלה זה נראה נחמד עדיף לי מאשר בישול ואפיה אז אמרתי ניקח פריסבי כמגמה..(שעתיים שבועיות של כיף מטעם בית הספר)
אני עד היום זוכר את השיעור הראשון תפסת את מר דנוך (או אולי דניאל..) שיזרוק איתך קצת ואחרי כמה זריקות זרקת לו פורהאנד....ואני אמרתי פאק..........מה זה המפלץ הזה שיצא לו שם והייתי בטוח שאנחנו נסיים בשלוש זריקות בכל השנה.
אבל גליתי שבעזרת הדרכה טובה והשקעה אפשר להגיע רחוק......ומזורק כושל עקפתי את קבוצתי יחד עם דנוך והתחלנו להגיע לים ואז התחלתי להכיר אותך יותר לעומק.
מאז כבר יצא לנו לעשות כמה פרוייקטים יחד יצא לי לעזור לך בושאים שונים (כולל לכוון אותך ברחבי קרית עונו נדמה לי...) ד"א אתה ממש חולה בשיחות בסקייפ היית קורע אותי כל פעם שהייתי צריך משהו לגבי אירוע או משהו לקח לנו כפול זמן כי הייתי צריך הלרגע......אבל בסוף למדתי ממך רבות על שיטת עבודה הצגת דברים התהלות ועוד,ואני יכול להגיד לך ששינית לי את החיים בלי קשר שבגללך נכנסתי לעולם אחר אלא גם מבחינת להתבגר והרבה נושאים....אני באמת מודה לך ולעוד כמה אנשים שעזרו לי להגיע לאן שהגעתי.
ועכשיו לסיפור..........זוכרים את עניין הים וכו'???
אז בשנה השניה של ההתמדה הזו היה יום חורפי מטורף רק אני דורי דנוך ולוסטי בחוף.
דורי ולוסטי זרקו ואני ודנוך עשינו טיפה פריסטייל ואז עצרנו לראות את דורי זורק....ואז הגיע הזריקה היא הייתה כל כך רחוקה עד שהיא נכנסה לענן ופשוט לא ראינו אותה....פתאום היא יוצאת בזווית גרזנית + (חדה למי שלא מכיר את הביטוי) ודורי מתחיל לצרוח ודופק ספרינט מתחמק לו מעמוד מקפץ בין מיני דיונות ותופס ולוסטי צועק לו 12.12 (שניות ה-MTA) דורי מתחרפן כולו קורן רץ בצעקות כל כך מאושר ואז קורה הבלתי נמנע..מתחיל מבול אדיר ואנחנו בריצה מטורפת למעלה .........זה היה אחד הימים הסרוטים...(מקווה שגמרתי לך לדז'וו קטן...זה הסיפור הכי פרטי שיש נראה לי....)
מצטער על החפרנות על....הייתי חייב לפרוק את עצמי....חחח
מזל טוב איש....אתה באמת אדם מיוחד....ומנטור שלי בהרבה נושאים לא רק פריסטייל....מקווה שכל התוכניות הזדוניות שלך יצליחו והכל יהיה.... :twisted: ......עד מאה ועשרים......ועכשיו לסמיילי הכי חולה בפורום..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .....מדי פעם אני דוחף אותו בלי קשר....חחח
:flow: :flow: :flow: ....או איך שהעוגה אומרת...FLGHOHW (מי שלא היה בים היום הפסיד...)
לילה טוב אנשים אני אפרוש..... 8)
Go With Your Flow
Go With Your Style
Go And Never Stop
And Just Go Out And Play!!!

מקום 16 בעולם בפריסטייל פריסבי לשנת 2009 ושנת 2010
סמל אישי של המשתמש
m-o
פריסטיילר, מנהל באתר, מדריך פריסבי ושאר ירקות

הקודםהבא

חזור אל שיחה חופשית

מי מחובר