הממלכה של יקיר! תגובות כאן

מנהל: מאסטר בלאגן

Re: לאופק על כל השאלות על BULAFLOW

הודעהעל ידי BigFart » ש' יולי 30, 2005 2:51 pm

Tomer כתב:המשחקים שם יהיו במתכונת "מועדונים" זאת אומרת הליקס נגד החלומות וכנראה יבואו עוד קוביות, חיבורים בין קבוצות מהמרכז ואולי אפילו קבוצות מהדרום וכאלה

לא הבנתי, הDT 1337 וההליקס ישחקו BULAFLOW?
BigFart

הודעהעל ידי shakel » ש' יולי 30, 2005 3:42 pm

גם אני ראיתי צ'רלי במפעל השוקולד!!! זה סרט טוב!!!!
יש שם קטע אחד שווילי וונקה (ג'וני דפ) מכניס את כל הילדים לחדר שכולו אכיל. הוא אומר להם "בחדר הזה הכל אכיל, אפילו אני אכיל אבל זה ילדים נקרא קנבליות" חחחחחחחחחחחחחח
shakel

לאופק השאקל

הודעהעל ידי Yakir » ש' יולי 30, 2005 3:46 pm

עוד לא הבאת לי
את פרק 6
במלחמת הכוכבים!!

מה נהייה??
יקיר
סמל אישי של המשתמש
Yakir
מדריך פריסבי מוסמך

גרסה 4- כינויים

הודעהעל ידי ori » ש' יולי 30, 2005 3:52 pm

משחק מהחלומות- סיקור משחק - Helix vs. DreamTeam 1337

ביום שלישי ה26/7 התקיים משחק מאוד מענין ומלא בספיריט בין נבחרת החלומות של יובל לבין הליקס שהיא גם נבחרת חלומות איכשהו. היה מענין.

ההרכבים:
הליקס- אוריאל (צימר כנס) חלד, עמית (חייב לאבד צלחות בהאקים) צימרמן, עמית (שחכתי משקפיים) פלד, אופק (לייאאוט? איפה? איפה?) שקל, ברק(המתרסק) כרמלי, אורי (המלך) רייס ואור (שותא ענבוהא)וגנהיים.

נבחרת החלומות- יובל (אני לא אוהב שכותבים דברים לא בנושא הנכון בפורום)יעקבי, לירן (פיק? מה אני כאילו צריך לעצור עכשיו?) גבאי, ארז (מזליקו) איזנשטט, טל (לא)שווה, אור (אני יודה!)בן שפר, עמרי (?)רון, צליל (?) שטורם.

הארגון:
כידוע הליקס היא קבוצה שמתאמנת מאוקטובר 04 פעם בשבוע (עלק). נבחרת החלומות היא קבוצה שהורכבה מכל טוב הארץ (או יותר נכון אזור השרון) על ידיו המיוזעות של יובל יעקבי השקדן. יובל החליט לארגן משחק בין הקבוצה החלומית שלו לבין הקבוצה העצלנית של הליקס. יובל טרח וטרח וגם אוריאל (אל קפיטנו די הליקס) ולבסוף הוחלט לקיים את המשחק בתאריך ה26/7 ביום שלישי במגרש הדשא בפארק רעננה בו מתאמנים הליקס.

המשחק המקדים:
בשעה 16:00 התייצבו שחקני שתי הקבוצות על המגרש(+כמה מעודדות ורודות), הליקס בחולצות כהות ונבחרת החלומות בחולצות בהירות. התחלנו בהתארגנויות (נעלי פקקים, שתיה, זיוני שכל וכו') החלנו להקים מגרש בעצלתיים (זה די קשה, במיוחד לקשיי הבנה כמונו...) אחרי סיבוכים רבים עם החבלים הכחולים הקונוסים הכתומים והיתדות האפורים התחלנו להתחמם. שיחקנו משחק עד 2 נקודות לחימום ולהרמת האנדרנלין והטמפרטורה (ולא שהיה קריר ונעים בחוץ אחה"צ...). המשחק היה נחמד מאוד ודי רגוע. לא שזה משנה אבל התוצאה היתה 2-0 לטובת השחרחרים.

המשחק הגדול:
חסרי סבלנות, דרוכים ומחוממים(מכל מני סיבות) עלינו לכר הדשא. שוק. נבחרת החלומות שהגיעה כאנדרדוג פרצה למגרש במשחק הקרבתי והגיעה במהירות מסחררת ל 4-0 מגולים של של ארז ולירן לרעת ההליקסים הנדהמים, גם בגלל מזל (ארז המניוק תפס צלחת נוחה באנדזון לאחר שנגעה בשתי ידיים שחורות שניסוה להפריע למסלולה) וגם בגלל ניצול טעויות של הליקס (מסירות יהירות, טרנאוברים שטותיים וכו'...). החלומות הגיעו למצבים מאוד יפים וטובים: תן ולך נחמד של יובל ולירן מוביל לנקודה, האקים לא רעים, ניצול שטויות של צימר (סתם סתם...). אחרי השוק הגדול הגיעה הרגיעה והחזרת האשתונות למקומם הטבעי, הליקס חוזרים ובגדול עם לייאאוט טוב אבל כושל של אופק וגם אחד או שניים של ברק ומצמצמים את הפער ל4-3 לטובת נבחרת החלומות, אחר כך נקודה נוספת של הלבנים- 3-5. אחרי שיחה רצינית של הליקס עם תומר של יקיר עם החלומות. המשחק התחדש והמתח עלה, הליקס לוקחים את עצמם בידיים ומקטינים את הפער ל4-5 לטובת הלבים ואחר כך לתיקו 5-5 . הליקס עברו לשמירת קאפ לנקודה אחת, מה שהצליח לא רע בכלל והניב טרנאובר.
אחרי טרנאובר של נבחרת החלומות, אוריאל מהליקס מרים את הצלחת באנדזון הנגדי, השחורים מסתדרים בסטאק יפה (טור עורפי של כל שחקני ההתקפה- מהלך שמפנה את רוב שטח המגרש לקאטים וקבלת צלחת) אוריאל מוסר לאורי ורץ להמשך המגרש, מקבל את הצלחת בחזרה מאורי, מוסר מסירה נוחה לצימר שמפציץ בהאק (מסירה רחוקה) מטורף לברק שעושה נקודה יפהיפיה בלייאאוט קטנצ'יק ומחזיר את הכבוד האבוד לשחורים!
רצינו קצת להינות והחלטנו (בעזרת תומר) לעבור משמירה אישית לשמירת קאפ כשהשומר לש מי שעם הצלחת מגיע למספר 3 בספירת עשר השניות, התרגיל תקתק כמו שעון ואני (נדמה לי) הורדתי את הצלחת לרצפה, טרנאובר.עוד טרנאובר מוביל לנקודה האחרונה (גם של ברק) שמסיימת את המשחק בתוצאה הצמודה והמענינת 7-5 לטובת הליקס.

הספיריט:
המשחק המעולה היה מלא ספיריט הדדי ולמשחק מלא ספיריט דרוש סוף עם ספיריט:
כל השחקנים העייפים והמיוזעים הקימו פרמידה (מצ'וקמקת) בעלת 3 קומות (לא בטוח, הייתי למטה...), אסף צילם, ומה אתם חושבים קרה? (חוץ משפלד עשה לי פריצת דיסק) יקיר החליט לחזור לילדות ובשניה אחת דחף את כולם - הפירמידה התפרקה בתוהו ובוהו וכאוס מוחלט של פצועים ענושים שכב מדמם על הארץ...
אחרי ההתאוששות ברק ואופק הראו לנו כמה תרגילים מהWWF , אחר כך התיישבנו לשלוקאאוט של פידבקים (כל אחד היה צריך להעביר את הספרייט לשחקן מהקבוצה השנייה).

תודות:
תודה ענקית מוקדשת לאנשים הבאים: ליובל על הארגון, לאוריאל על העזרה בארגון, למעודדות הוורודות: עמית, נטשה, הילה ובר, לתומר על הסיידליינס ועל אימון הליקס,
לאסף על התמונות, לברק ולאופק על הלייאאוטים, לשומר בכניסה לפארק שנותן לי לעבור אפילו שאני בא עם חולצת בית ספר של חט"ב רעות הרצליה, לעירית רעננה- סתם כי זה נשמע רשמי, וכמבן תודה ענקית ליקיר על ההדרכות, הצעקות, הקללות, ההתפרצויות למגרש, הריסת הפירמידה ועל כל השאר...
תודה לכולם!

דברי סיכום:
לסיכום רציתי לומר בנימה אישית יותר שהיה לי העונג לשחק במשחק המאוד מאוד מהנה הזה, הכרתי כמה פרצופים חדשים והכרתי לעומק כמה פרצופים יותר ישנים. אני מקווה שנזכה עוד הרבה מפגשי ספיריט כאלו ולעוד הרבה חוויות מהנות כאלו שמפתחות את ענף הפריסבי בארץ. אני חושב שבכלל לא משנה מי מנצח, אפילו שאני מעדיף שזו תיהיה הקבוצה שלי, כי בסוף כולם יוצאים מנצחים ואם נחשוב על טוב נבנה ביחד עולם שטוב יותר לחיות בו ולגדל בו ילדים ונכדים...
סתאאאאם!!! העיקר שמשחקים בשביל לכייף ומכייפים בשביל לשחק (?!?!).

בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה ליידע אתכם שבאוקטובר מתקיים הדבר הבא באולטימייט ובפריסטייל בארץ! Bulaflow! ככל שהארוע הזה יפורסם יותר הוא יהיה רחב מימדים יותר, זה יהיה ארוע ענק שעדיין לא היה כמותו בענף הפריסבי בארץ, בו ישתתפו גם מסובבי צלחת מחו'ל.
אז הארוע מתקיים כאמור ב5 עד ה9 באוקטובר בחופי הרצליה, נא לבוא ולהביא כמה שיותר חברים! לפרטים נוספים: http://www.frisbee.co.il/BackToFrames.a ... laFlow.htm
proud to be a prophet.
ori reiss
ori
מנהלים צעירים

הודעהעל ידי Talz1 » ש' יולי 30, 2005 5:13 pm

שאקל כתב:גם אני ראיתי צ'רלי במפעל השוקולד!!! זה סרט טוב!!!!
יש שם קטע אחד שווילי וונקה (ג'וני דפ) מכניס את כל הילדים לחדר שכולו אכיל. הוא אומר להם "בחדר הזה הכל אכיל, אפילו אני אכיל אבל זה ילדים נקרא קנבליות" חחחחחחחחחחחחחח

הקטע שאני הכי נקרעתי בו בסרט היה שהוא נתקע בזכוכית של המעלית!
אתה לא מבין פשוט נקרעתי שם
Talz1

אני יודעת שזה נשמע מטומטם אבל...

הודעהעל ידי ~*<::שני זיו::>*~ » ש' יולי 30, 2005 6:05 pm

יקיר אתה יכול לחזור פה על כל השאלות שלא ענו עליהם בפורום?
אני לא מצליחה לעקוב! חח :roll:
these words are my own, from my heart flow
~*<::שני זיו::>*~

גרסה 5 וכנראה סופית. רק תמונות חסר...

הודעהעל ידי ori » ש' יולי 30, 2005 7:20 pm

ביום שלישי ה26/7 התקיים משחק מאוד מענין ומלא בספיריט בין נבחרת החלומות של יובל לבין הליקס שהיא גם נבחרת חלומות איכשהו. היה מענין.

ההרכבים:
הליקס- אוריאל (צימר כנס) חלד, עמית (חייב לאבד צלחות בהאקים) צימרמן, עמית (שחכתי משקפיים) פלד, אופק (לייאאוט? איפה? איפה?) שקל, ברק(המתרסק) כרמלי, אורי (המלך) רייס ואור (שותא ענבוהא)וגנהיים.

נבחרת החלומות- יובל (אני לא אוהב שכותבים דברים לא בנושא הנכון בפורום)יעקבי, לירן (פיק? מה אני כאילו צריך לעצור עכשיו?) גבאי, ארז (מזליקו) איזנשטט, טל (לא)שווה, אור (אני יודה!)בן שפר, עמרי (?)רון, צליל (פדופילים בע"מ) שטורם.

הארגון:
כידוע הליקס היא קבוצה שמתאמנת מאוקטובר 04 פעם בשבוע (עלק). נבחרת החלומות היא קבוצה שהורכבה מכל טוב הארץ (או יותר נכון אזור השרון) על ידיו המיוזעות של יובל יעקבי השקדן. יובל החליט לארגן משחק בין הקבוצה החלומית שלו לבין הקבוצה העצלנית של הליקס. יובל טרח וטרח וגם אוריאל (אל קפיטנו די הליקס) ולבסוף הוחלט לקיים את המשחק בתאריך ה26/7 ביום שלישי במגרש הדשא בפארק רעננה בו מתאמנים הליקס.

המשחק המקדים:
בשעה 16:00 התייצבו שחקני שתי הקבוצות על המגרש(+כמה מעודדות ורודות), הליקס בחולצות כהות ונבחרת החלומות בחולצות בהירות. התחלנו בהתארגנויות (נעלי פקקים, שתיה, זיוני שכל וכו') החלנו להקים מגרש בעצלתיים (זה די קשה, במיוחד לקשיי הבנה כמונו...) אחרי סיבוכים רבים עם החבלים הכחולים הקונוסים הכתומים והיתדות האפורים התחלנו להתחמם. שיחקנו משחק עד 2 נקודות לחימום ולהרמת האנדרנלין והטמפרטורה (ולא שהיה קריר ונעים בחוץ אחה"צ...). המשחק היה נחמד מאוד ודי רגוע. לא שזה משנה אבל התוצאה היתה 2-0 לטובת השחרחרים.

המשחק הגדול:
חסרי סבלנות, דרוכים ומחוממים(מכל מני סיבות) עלינו לכר הדשא. שוק. נבחרת החלומות שהגיעה כאנדרדוג פרצה למגרש במשחק הקרבתי והגיעה במהירות מסחררת ל 4-0 מגולים של של ארז ולירן לרעת ההליקסים הנדהמים, גם בגלל מזל (ארז המניוק תפס צלחת נוחה באנדזון לאחר שנגעה בשתי ידיים שחורות שניסוה להפריע למסלולה) וגם בגלל ניצול טעויות של הליקס (מסירות יהירות, טרנאוברים שטותיים וכו'...). החלומות הגיעו למצבים מאוד יפים וטובים: תן ולך נחמד של יובל ולירן מוביל לנקודה, האקים לא רעים, ניצול שטויות של צימר (סתם סתם...). אחרי השוק הגדול הגיעה הרגיעה והחזרת האשתונות למקומם הטבעי, הליקס חוזרים ובגדול עם לייאאוט טוב אבל כושל של אופק וגם אחד או שניים של ברק ומצמצמים את הפער ל4-3 לטובת נבחרת החלומות, אחר כך נקודה נוספת של הלבנים- 3-5. אחרי שיחה רצינית של הליקס עם תומר של יקיר עם החלומות. המשחק התחדש והמתח עלה, הליקס לוקחים את עצמם בידיים ומקטינים את הפער ל4-5 לטובת הלבים ואחר כך לתיקו 5-5 . הליקס עברו לשמירת קאפ לנקודה אחת, מה שהצליח לא רע בכלל והניב טרנאובר.
אחרי טרנאובר של נבחרת החלומות, אוריאל מהליקס מרים את הצלחת באנדזון הנגדי, השחורים מסתדרים בסטאק יפה (טור עורפי של כל שחקני ההתקפה- מהלך שמפנה את רוב שטח המגרש לקאטים וקבלת צלחת) אוריאל מוסר לאורי ורץ להמשך המגרש, מקבל את הצלחת בחזרה מאורי, מוסר מסירה נוחה לצימר שמפציץ בהאק (מסירה רחוקה) מטורף לברק שעושה נקודה יפהיפיה בלייאאוט קטנצ'יק ומחזיר את הכבוד האבוד לשחורים!
רצינו קצת להינות מהמשחק ולעשות משהו מענין והחלטנו (בעזרת תומר) לעשות תוכנית קטנה: לעבור משמירה אישית לשמירת קאפ כשהשומר של מי שעם הצלחת מגיע למספר 3 בספירת עשר השניות, השומר(צימר) צעק שלוש!! ואני ואופק באנו לעזרתו בשמירת הקאפ, אוריאל שמר על הזריקות הרחוקות יותר, אור שמר על שפר וברק עמד בסוף האנדזון למקרה שיקרה משהו מוזר...התרגיל תקתק כמו שעון ואני (נדמה לי) הורדתי את הצלחת לרצפה, טרנאובר.עוד טרנאובר מוביל לנקודה האחרונה (גם של ברק) שמסיימת את המשחק בתוצאה הצמודה והמענינת 7-5 לטובת הליקס.

הספיריט:
כל השחקנים העייפים והמיוזעים הקימו פרמידה (מצ'וקמקת) בעלת 3 קומות (לא בטוח, הייתי למטה...), אסף צילם, ומה אתם חושבים קרה? (חוץ משפלד עשה לי פריצת דיסק) יקיר החליט לחזור לילדות ובשניה אחת דחף את כולם - הפירמידה התפרקה בתוהו ובוהו וכאוס מוחלט של פצועים ענושים שכב מדמם על הארץ...
אחרי ההתאוששות ברק ואופק הראו לנו כמה תרגילים מהWWF , אחר כך התיישבנו לשלוקאאוט של פידבקים (כל אחד היה צריך להעביר את הספרייט לשחקן מהקבוצה השנייה).

ארועי המקדונלדס- סיפורם הנוגע ללב מפי חברי נבחרת החלומות (לא לבעלע לב חלש)
גבאי:
אנחנו נכנסים למקדונלדס, מתיישבים, שפר קונה גלידה בשקל תשעים ונותן לאופק או למישהו "לק" אופק מביא לק קטן אז שפר צועק לו " יא מניאק! זה גלידה בשקל תשעים! גמרת לי חצי! חח" יובל מתיישב אחרי שהוא קנה גלידה ורואה מיכל ענק ענק של קולה איזה חצי ליטרלמה לא? בוא נטעם" תוך עשרים דקות לא נשארה טיפה אפילו והיום בבוקר במחנה כדורסל הוא בקושי זז...

שפר:
אנחנו נכנסים כולם מזמינים עושים סיפורים לוקחים (במיוחד אני וברק ) אוכל מכל אחד
יציאה של צימר שאני אמצתי :
צימר:פאאאק איזה כוסית!
אופק:מה איפה איפה???(ומסובב תראש)
שפר:(מזיז תיד במהירות וגונב צ'יפס)
פתאום אנחנו יושבים וצליל יושב ליד החלון פתאום בא איזה ילד פדופיל מתחיל לחרמן את צליל עם הפרצופים של הערסוואת שלו חחחחחח
גילינו שאופק הוא בעצם פוואר ריינג'ר...
והיה איזה קטע אנחנו קולטים מיכל קולה על איזה שולחן אחרי כמה בירורים מגלים שזה של מי שישב שם מקודם יובל אומר לעצמו טוב אני ממש צמא
ואז אני עוצר אותו אבל אחי השאלה זאת עם ישבה כאן קודם איזו כוסית פצצה או איזה סבא זקן עם יבלות בשפתיים
יובל בסופו של היום רוקן תמיכל...
אה ועוד יציאה מצחיקה שלי:
אנחנו יושבים פתאום מתפוצץ בלון
אני דופק תצרחה של החיים שלי
אה!!! פיגוע@!##@!#@!@!#!@

ארז:
טוב לא נשארתי עד הסוף אבל אני אגיד מה שאני יודע...וזוכר...
היה קטע שעומרי גרס שקיות של מייונז וגם שם קצת בגלידה...-חולה נפש מגעיל!!
ואחד הקופאים ניפח בלון "קצת" יותר מדיי והוא התפוצץ וכולם נבהלו מהרעש ושפר צעק "פיגוע!!" כזה וירד מתחת לשולחן וכולנו התפקענו מצחוק!!
תגובות המאמנים על המפגש:
תומר:
רבותי- תודה לכולם על היום
אני חושב שיובל הוא זה שהגה את כל העניין ואני מאוד שמח שהוא עשה את זה... הליקס סוף סוף למדו שהם צריכים להתאמץ כדי להצליח, עשיתם להם את המוות קבוצת DT1337 ועשיתם את זה בסטייל
הליקס- אני שמח שהצלחתם לנצח בסוף לא בגלל שאתם גדולים יותר או מבינים יותר את החוקים אלא בגלל שעשיתם את זה עם SPIRIT, ועם וויתורים כשאנשים לא ידעו מה מותר ואסור, ספקגתם עבירות ושטויות בחיוך ובעיקר (מתישהו) גם שיחקתם יפה.
לשתי הקבוצות- אתם העתיד של האולטימייט בארץ!
תודה לבנות שבאו לעודד (הן היו שקטות כי הן עדיין לא החליטו את מי לעודד...) וכמובן ליקיר שהוציא את הנשמה בצעקות ועידוד ודברים...
תודה גם לאסף צילם תמונות מעולות.

יקיר:
יובל-אירגנת ארוע למופת ?עצם הרעיון+הביצוע נאה לך בטרוף
כן ירבו מפגשי פריזבי של fun ובלאגן!
היה אחלה משחק אחלה אווירה מלא אנשים
תחרותיות זינוקים כמה פציעות קלות והרבה אנדרנלין
תודה לך נהנתי כמו בימים שהייתי אני בעצמי בן 14
מנוק בלונדקס 667...

תודות:
תודה ענקית מוקדשת לאנשים הבאים: ליובל על הארגון, לאוריאל על העזרה בארגון, למעודדות הוורודות: עמית, נטשה, הילה ובר, לתומר על הסיידליינס ועל אימון הליקס,
לאסף על התמונות, לברק ולאופק על הלייאאוטים, לשומר בכניסה לפארק שנותן לי לעבור אפילו שאני בא עם חולצת בית ספר של חט"ב רעות הרצליה, לעירית רעננה- סתם כי זה נשמע רשמי, וכמבן תודה ענקית ליקיר על ההדרכות, הצעקות, הקללות, ההתפרצויות למגרש, הריסת הפירמידה ועל כל השאר...
תודה לכולם!

דברי סיכום:
לסיכום רציתי לומר בנימה אישית יותר שהיה לי העונג לשחק במשחק המאוד מאוד מהנה הזה, הכרתי כמה פרצופים חדשים והכרתי לעומק כמה פרצופים יותר ישנים. אני מקווה שנזכה עוד הרבה מפגשי ספיריט כאלו ולעוד הרבה חוויות מהנות כאלו שמפתחות את ענף הפריסבי בארץ. אני חושב שבכלל לא משנה מי מנצח, אפילו שאני מעדיף שזו תיהיה הקבוצה שלי, כי בסוף כולם יוצאים מנצחים ואם נחשוב על טוב נבנה ביחד עולם שטוב יותר לחיות בו ולגדל בו ילדים ונכדים...

בהזדמנות חגיגית זו אני רוצה ליידע אתכם שבאוקטובר מתקיים הדבר הבא באולטימייט ובפריסטייל בארץ! Bulaflow! ככל שהארוע הזה יפורסם יותר הוא יהיה רחב מימדים יותר, זה יהיה ארוע ענק שעדיין לא היה כמותו בענף הפריסבי בארץ, בו ישתתפו גם מסובבי צלחת מחו'ל.
אז הארוע מתקיים כאמור ב5 עד ה9 באוקטובר בחופי הרצליה, נא לבוא ולהביא כמה שיותר חברים! לפרטים נוספים: http://www.frisbee.co.il/BackToFrames.a ... laFlow.htm
proud to be a prophet.
ori reiss
ori
מנהלים צעירים

הודעהעל ידי BigFart » ש' יולי 30, 2005 7:32 pm

אורי זה מצוין אבל... (תמיד יש אבל)
העתקת בדיוק מה שגבאי כתב, יש שמה כמה טעויות של פיסוק ונקודות וגרשיים, שים לב.
אני מציע שתעבור על הכל שוב ותתקן את הפסיקים ונקודות וציטוטים, זה דיי חשוב בשביל להבין מה קוראים.
BigFart

תשמע...

הודעהעל ידי ori » ש' יולי 30, 2005 7:37 pm

אני בא לעשות סיקור אותנטי (מה זה אותנטי?) אז אני שם ככה מה שאנשים אומרים, כולל צורת דיבור, כתיבה וסגנון פיסוק, אני אומן שנותן לאנשים לדבר חופשי...
תדיג תודה שלא שמתי דברים שאור כותב...
סתם סתם... אני אתקן את זה...
proud to be a prophet.
ori reiss
ori
מנהלים צעירים

הודעהעל ידי Talz1 » ש' יולי 30, 2005 7:42 pm

אורי סחטיין על ההשקעה! סיקור בן ****
Talz1

גרסה 6 קצת תיקוני שגיאות כתיב

הודעהעל ידי ori » ש' יולי 30, 2005 8:05 pm

ההרכבים:

נבחרת החלומות- יובל (אני לא אוהב שכותבים דברים לא בנושא הנכון בפורום)יעקבי, לירן (פיק? מה אני כאילו צריך לעצור עכשיו?) גבאי, ארז (מזליקו) איזנשטט, טל (לא)שווה, אור (אני יודה!)בן שפר, עמרי (?)רון, צליל (פדופילים בע"מ) שטורם.

הארגון:

המשחק המקדים:

המשחק הגדול:
חסרי סבלנות, דרוכים ומחוממים(מכל מני סיבות) עלינו לכר הדשא. שוק. נבחרת החלומות שהגיעה כאנדרדוג פרצה למגרש במשחק הקרבתי והגיעה במהירות מסחררת ל 4-0 מגולים של של ארז ולירן לרעת ההליקסים הנדהמים, גם בגלל מזל (ארז המניוק תפס צלחת נוחה באנדזון לאחר שנגעה בשתי ידיים שחורות שניסוה להפריע למסלולה) וגם בגלל ניצול טעויות של הליקס (מסירות יהירות, טרנאוברים שטותיים וכו'...). החלומות הגיעו למצבים מאוד יפים וטובים: תן ולך נחמד של יובל ולירן מוביל לנקודה, האקים לא רעים, ניצול שטויות של צימר (סתם סתם...). אחרי השוק הגדול הגיעה הרגיעה והחזרת העשתונות למקומם הטבעי, הליקס חוזרים ובגדול עם לייאאוט טוב אבל כושל של אופק וגם אחד או שניים של ברק ומצמצמים את הפער ל4-3 לטובת נבחרת החלומות, אחר כך נקודה נוספת של הלבנים- 3-5. אחרי שיחה רצינית של הליקס עם תומר של יקיר עם החלומות. המשחק התחדש והמתח עלה, הליקס לוקחים את עצמם בידיים ומקטינים את הפער ל4-5 לטובת הלבים ואחר כך לתיקו 5-5 . הליקס עברו לשמירת קאפ לנקודה אחת, מה שהצליח לא רע בכלל והניב טרנאובר.
אחרי טרנאובר של נבחרת החלומות, אוריאל מהליקס מרים את הצלחת באנדזון הנגדי, השחורים מסתדרים בסטאק יפה (טור עורפי של כל שחקני ההתקפה- מהלך שמפנה את רוב שטח המגרש לקאטים וקבלת צלחת) אוריאל מוסר לאורי ורץ להמשך המגרש, מקבל את הצלחת בחזרה מאורי, מוסר מסירה נוחה לצימר שמפציץ בהאק (מסירה רחוקה) מטורף לברק שעושה נקודה יפהפייה בלייאאוט קטנצ'יק ומחזיר את הכבוד האבוד לשחורים!
רצינו קצת להינות מהמשחק ולעשות משהו מענין והחלטנו (בעזרת תומר) לעשות תוכנית קטנה: לעבור משמירה אישית לשמירת קאפ כשהשומר של מי שעם הצלחת מגיע למספר 3 בספירת עשר השניות, השומר(צימר) צעק שלוש!! ואני ואופק באנו לעזרתו בשמירת הקאפ, אוריאל שמר על הזריקות הרחוקות יותר, אור שמר על שפר וברק עמד בסוף האנדזון למקרה שיקרה משהו מוזר...התרגיל תקתק כמו שעון ואני (נדמה לי) הורדתי את הצלחת לרצפה, טרנאובר.עוד טרנאובר מוביל לנקודה האחרונה (גם של ברק) שמסיימת את המשחק בתוצאה הצמודה והמענינת 7-5 לטובת הליקס.

הספיריט:
כל השחקנים העייפים והמיוזעים הקימו פרמידה (מצ'וקמקת) בעלת 3 קומות (לא בטוח, הייתי למטה...), אסף צילם, ומה אתם חושבים קרה? (חוץ משפלד עשה לי פריצת דיסק) יקיר החליט לחזור לילדות ובשניה אחת דחף את כולם - הפירמידה התפרקה בתוהו ובוהו וכאוס מוחלט של פצועים אנושים שכב מדמם על הארץ...

ארועי המקדונלדס- סיפורם הנוגע ללב מפי חברי נבחרת החלומות (לא לבעלי לב חלש)
גבאי:
אנחנו נכנסים למקדונלדס, מתיישבים, שפר קונה גלידה בשקל תשעים ונותן לאופק או למישהו "לק" , אופק מביא לק קטן אז שפר צועק לו " יא מניאק! זה גלידה בשקל תשעים! גמרת לי חצי! חח" יובל מתיישב אחרי שהוא קנה גלידה ורואה מיכל ענק ענק של קולה איזה חצי ליטר למה לא? בוא נטעם" תוך עשרים דקות לא נשארה טיפה. אפילו במחנה כדורסל הוא בקושי זז...

שפר:
אנחנו נכנסים כולם מזמינים עושים סיפורים לוקחים (במיוחד אני וברק ) אוכל מכל אחד
יציאה של צימר שאני אמצתי :
צימר:פאאאק איזה כוסית!
אופק:מה איפה איפה???(ומסובב תראש)
שפר:(מזיז תיד במהירות וגונב צ'יפס)
פתאום אנחנו יושבים וצליל יושב ליד החלון פתאום בא איזה ילד פדופיל מתחיל לחרמן את צליל עם הפרצופים של הערסוואת שלו חחחחחח
גילינו שאופק הוא בעצם פוואר ריינג'ר...
והיה איזה קטע אנחנו קולטים מיכל קולה על איזה שולחן אחרי כמה בירורים מגלים שזה של מי שישב שם מקודם יובל אומר לעצמו טוב אני ממש צמא
ואז אני עוצר אותו אבל אחי השאלה זאת עם ישבה כאן קודם איזו כוסית פצצה או איזה סבא זקן עם יבלות בשפתיים
יובל בסופו של היום רוקן תמיכל...
אה ועוד יציאה מצחיקה שלי:
אנחנו יושבים פתאום מתפוצץ בלון
אני דופק תצרחה של החיים שלי
אה!!! פיגוע@!##@!#@!@!#!@

ארז:
טוב לא נשארתי עד הסוף אבל אני אגיד מה שאני יודע...וזוכר...
היה קטע שעומרי גרס שקיות של מיונז וגם שם קצת בגלידה...-חולה נפש מגעיל!!
ואחד הקופאים ניפח בלון "קצת" יותר מדיי והוא התפוצץ וכולם נבהלו מהרעש ושפר צעק "פיגוע!!" כזה וירד מתחת לשולחן וכולנו התפקענו מצחוק!!

תגובות המאמנים על המפגש:
תומר:
רבותי- תודה לכולם על היום
אני חושב שיובל הוא זה שהגה את כל העניין ואני מאוד שמח שהוא עשה את זה... הליקס סוף סוף למדו שהם צריכים להתאמץ כדי להצליח, עשיתם להם את המוות קבוצת DT1337 ועשיתם את זה בסטייל
הליקס- אני שמח שהצלחתם לנצח בסוף לא בגלל שאתם גדולים יותר או מבינים יותר את החוקים אלא בגלל שעשיתם את זה עם SPIRIT, ועם וויתורים כשאנשים לא ידעו מה מותר ואסור, ספגתם עבירות ושטויות בחיוך ובעיקר (מתישהו) גם שיחקתם יפה.
לשתי הקבוצות- אתם העתיד של האולטימייט בארץ!
תודה לבנות שבאו לעודד (הן היו שקטות כי הן עדיין לא החליטו את מי לעודד...) וכמובן ליקיר שהוציא את הנשמה בצעקות ועידוד ודברים...
תודה גם לאסף צילם תמונות מעולות.

יקיר:
יובל-ארגנת ארוע למופת ?עצם הרעיון+הביצוע נאה לך בטרוף
כן ירבו מפגשי פריזבי של fun ובלאגן!
היה אחלה משחק אחלה אווירה מלא אנשים
תחרותיות זינוקים כמה פציעות קלות והרבה אנדרנלין
תודה לך נהנתי כמו בימים שהייתי אני בעצמי בן 14
מנוק בלונדקס 667...

תודות:
לאסף על התמונות, לברק ולאופק על הלייאאוטים, לשומר בכניסה לפארק שנותן לי לעבור אפילו שאני בא עם חולצת בית ספר של חט"ב רעות הרצליה, לעירית רעננה- סתם כי זה נשמע רשמי, וכמובן תודה ענקית ליקיר על ההדרכות, הצעקות, הקללות, ההתפרצויות למגרש, הריסת הפירמידה ועל כל השאר...
תודה לכולם!

דברי סיכום:

proud to be a prophet.
ori reiss
ori
מנהלים צעירים

הודעהעל ידי Zimer » ש' יולי 30, 2005 8:23 pm

עזוב שגיאות כתיב ובלאגנים...
אף אחד לא ייקרא את זה שוב בגלל שההודעה השנייה היא בלי שיגאות כתיב!
זה לא איזה משהו רשמי.
בכל מקרה, אחלה אחלה אחלה סיכום, חזק מאוד, ירדת עלי מתי שצריך (האקים :))
יפה
עמית צימרמן
----------------
אחראי פורומים שטויות ובלאגנים ועיצוב צעירים [מאסטר בלאגן :lol:]
:flow:
Zimer
מנהלים צעירים

הודעהעל ידי yuval » ש' יולי 30, 2005 8:27 pm

עמית זה כן הולך להיות רישמי (אני חושב) כאילו לעמוד הראשי של האתר והכל

אורי לא הוספת את מה שכתבתי רק כתבת שעברתם לקאפ של נקודה ודווקא ששמרתם עלינו קאפ (פעמיים) הצלחנו לשבור אותו
רק אז לא הצלחנו כי אני נבהלתי לא ידעתי מה לעשות עם עצמי
יובל יעקבי
כשכדור חולם, הוא חולם להיות צלחת!
------------------------------

yuval999@hotmail.com
yuval
מנהלים צעירים

לשני

הודעהעל ידי Yakir » ש' יולי 30, 2005 9:10 pm

לשני השאלה היחידה כרגע שאין לגביה תשובה נמצאת בע"מ 15
תצלום של אדם מסוים ובגלל הקושי שלה היא שווה 3 נקודות כבר

היום מאוחר יותר או מחר רמז+שאלות נוספות