אז ככה... סגל באמת הגיע לשם ראשון והקפיץ אותנו. אחרי שעה קלה (אולי פחות קלה לסגל שחיכה לנו בחום הזה) הגענו אוהד, יוני ,עבדכם הנאמן ואיתי כך שהיינו חמישה בשיא. שיחקנו סה"כ 4-5 משחקים די צמודים והצמד יוני+אוהד ניצחו אותי ואת איתי ב-2 מתוך 3 משחקים. סה"כ היה ממש כיף .
ומעניין לעניין באותו עניין: הייתי רוצה לראות שאנחנו מארגנים שיטה לוודא הגעה של שחקנים. בזמן האחרון זה כבר לא מובן מאליו שאפשר פשוט להגיע לספורטק ולדעת שיהיה משחק. אפשר למשל לעשות את זה הכי פשוט ולרשום על הקיר של קבוצת הפייסבוק "פריסבי ישראל" אם אתה מתכנן להגיע.
אני חושב שצריך שכל יום חמישי אנשים יעדכנו פה מי בא ומי לא אחרת אנשים סתם באים לתל אביב ומפנים זמן ובסוף אין משחק. אנחנו מספיק בוגרים בשביל לעדכן יום לפני אם אנחנו באים או לא
לצערי אני לא אוכל להגיע מחר. גם אוהד ביקש ממני להודיע שהוא לא יבוא עקב כאבי גב. שימו לב, זה אומר שגם המגרש שאצלו לא יהיה, אלא אם מישהו יאסוף את המגרש מביתו שבפלורנטין. יש מתנדב?
היום הגענו איל ואני למגרש הדדס ואחרי שיחה ארוכה, בירה קרה וצפייה בשחקני הרוגבי (ועוד כמה שיחות טלפון לשחקנים)...הבנו שכנראה השילוב של החום ואליפות העולם בפריסטייל חיסל את שחקני הדדס.
איל הציע רעיון נהדר - ללכת לצד השני של הספורטק ולשחק אולטימייט!!! קבוצת ה- NHT קיבלו אותנו בזרועות פתוחות והיה אחלה של משחק.