Dori כתב:Omerr כתב:זהו חברים, אני נוסע ממש עוד מעט לשדה התעופה בן גוריון בכדי להמריא לוינה. משם אני אמשיך ביום חמישי לבראטיסלבה כדי להתחרות בטורניר.
אני אתגעגע לכולם, תאחלו לי בהצלחה
עומר אתה תותח גדול,
יש לנו השנה 3 נציגים באליפויות פריסטייל - מדהים..
הענף הכי רדום בארץ עם הנציגות הכי גדולה בחו"ל
בבקשה תן סיפורים מהשטח - והמון בהצלחה.
מי בן הזוג שלך?
ד
תודה דורי
אני אתחיל ואומר שהיה מדהים!
הגעתי לברטיסלאבה ביום חמישי, ויצאתי בראשון. בכל הימים היו Jamים מבוקר ועד ערב, כשלאחר מכן הלכנו לאכול, לשתות ולבלות כולם ביחד. פגשתי המון אנשים ושחקנים מדהימים, ביניהם Tom Leitner ו-Clay Collera, אלופי העולם האחרונים, וגם שחקנים מוכרים אחרים כמו Manuel Cesari, Antonio Piccio Cusma, Claudio Cigna האיטלקים וגרי ובאלו ההונגרים. פגשתי כמה שחקנים שאני רואה בסרטוני וידאו כבר שנים, וכמה שלא ידעתי על קיומם. זכיתי גם לדבר וגם לשחק עם כולם.
המשחקים היו מעולים, והיו לי כמה Jamים שהיו כמעט רק Counter, זה היה פשוט הזוי ומטורף...
מבחינת התחרות - בזוגות לא ידעתי אם מי אני אשחק עד לערב שלפני התחרות, שיחקתי עם בחור צ'כי ואילתרנו את הכל, כך שלא היה יותר מידי מוצלח.
בשלשות סיימנו במקום החמישי, והיינו קרובים מאוד מאוד לעלות לגמר. הייתה לנו רוטינה טובה בחצי הגמר, אבל הפלנו יותר מידי... שיחקתי עם Jiri Weiss הצ'כי ו-Mark Pestotnik הגרמני. כך או כך זו הייתה חווייה נהדרת ומאוד נהניתי.
מעבר לזה קיבלתי את פרס ה-Spirit ואפילו גביע
לסיכום אני אומר שהייתה
חוויה מדהימה, חזרתי עם המון מוטיבציה לחזור ולהתאמן על תרגילים חדשים (משהו שלא עשיתי כבר שנתיים), פגשתי אנשים נורא נחמדים שאני מקווה ומאמין שאשמור איתם על קשר.
אני ממליץ לכולם לנסוע גם, לא חסרים טורנירים באירופה מידי שנה