שלום חבר'ה,
אתמול (שישי) יצאתי לכיוון צפון לבית-אלפא זה ליד חרוד לא משנה...
וכמובן הצתיידתי בצלחת 160 P:
***הוספתי בסוף*** ת'אמת ייצא לי קצת ארוך אבל אם משעמם לכם תקראו
אז בקיצור ישבנו היום (שבת) בבריכה ופתאום אני רואה שני אנשים משחקים בכדור פוטבול כזה, ואז התחלתי להצטער שלא באתי עם צלחת לבריכה בשביל לשחק איתם.
פתאום אני קולט עוד חבר שלהם מגיע עם צלחת פריסבי בצבע ירוק, כיוויתי מאוד שזה דיסקראפט (ד"א יש דיסקראפט בצבע ירוק?) או לפחות שתיהיה ואמ-או או משהו, אקיצר ישר רצתי אליהם ושאלתי אם אפשר מסירה, ישר מסרו לי וראיתי שזה צלחת כבדה יחסית וגם מגומי כזאת, אבל די קשיח.
אקיצר מסרתי איתה חזרה אליו וראיתי אם איזה צלחת סלט יש לי עסק הייתה לה נתייה שרק אלוהים יודעה לאן, ניסתי לרמוז לו עם איזה צלחת יש לו עסק)
אז העברנו כמה מסירות ושאלתי את זה שהצלחת הייתה שלו אם הוא מבין קצת בזה, אז החברים שלו אמרו לי שהוא מומחה, אז חשבתי אני מדבר עם מישהו רציני ושאלתי אותו עם הוא מכיר את החברה דיסקראפט, הוא אמר מה זה משנה החברה? ואז הבנתי שהוא לא כל כך מבין בזה...
אבל אז הוא אמר לי שהוא הזמין צלחת באיטרנט עכשיו שיש בה לאדים צבעוניים אז יישר התפרצתי ואמרתי: "FlashFlight" והוא אמר נכון, איך אתה יודע? ואז אמרתי לו שאני במגמה ואולי גם שהוא יצחק אבל יש 9 ענפים בפריסבי והכל, אז הוא ישר אמר: "מה באמת יש תחרויות לדברים האלה?".
אני כבר לא יכלתי לעמוד בפיתוי ואמרתי לו שאני הולך לחדר (בצימרים) להביא את הצלחת שלי, שיראה מה זה לשחק עם צלחת נורמלית.
אף אחד לא הסכים להסיע אותי אז הלכתי ברגל 15 דקות בעליה, בחום של בית-אלפא (ותאמינו לי זה חם) אקיצר חזרנו חזרה והתחלתי לשחק איתם, התחלתי לשחק עם זה שכביכול מבין בפריסבי וראיתי שהוא זורק פיצוצים!!! ממש לא כיף להעביר משחק, אז אמרתי לו שינסה לזרוק יותר חלש ומה שחשוב זה לא החוזק אלה הסיבוב.
אני חייב לציין שהייתה רוח ממש חזקה אך לא ייציבה והוא עמד נגד הרוח ועדיין פוצץ אותי!
ה-"רים" של הצלחת שלי קצת חד בגלל שהא נתקע באבנים, אז הוא אומר לי: "השפתיים של הצלחת לא נעימות" ואו, הוא מצא מילה חדשה ל-"רים", שפתיים! מעניין מאוד...
(כמובן שיישר תיקנתי אותו ואמרתי לו שקוראים לזה "רים")
פתאום באו חבר'ה עם כדור עף ופתאום אני רואה שאין מולי בן זוג, החוצפן הזה אפילו לא אמר שלום, שלא נדבר עם שלא לחצנו יד P:
נ.ב
ציינתי שהצלחת שהוא קנה (ה-"FlashFlight") היא צלחת מצויינת ושכיף לשחק איתה.
טוב אני מקווה שהיה לכם כיף לקרוא את מה שקרה לי היום בקיבוץ בית-אלפא.
מחכה לתגובות.